Zoeken naar amerikaanse cocker

Amerikaanse cockerspaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Ook is het een hond die erg goed met andere honden samen kan, als je dus als een maatje in huis hebt, dan is de Amerikaanse cockerspaniël de ideale speelkameraad voor je andere hond. De Amerikaanse cockerspaniël is een vrolijke en erg levendige hond, door het zachte karakter van de Amerikaanse cockerspaniël kan de hond erg goed met kinderen.
Vind amerikaanse cocker spaniel op Marktplaats.nl.
Amerikaanse cocker spaniel gezocht. Gezocht amerikaanse cocker spaniel, ik zoek een amerikaanse cocker spaniel erbij, heb een teefje en wil er graag een teefje bij, ben gek op diit ras en kan een goed thuis bieden, je mag komen kojken waar ze terecht komt.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Historie en gebruiksdoel. De Amerikaanse Cocker Spaniel is eigenlijk van oorsprong een Engelse Cocker Spaniel maar dan gefokt in Amerika. Meestal is alles wat uit Amerika komt groter. Dit geldt niet voor de Amerikaanse Cocker Spaniel.
Home.
Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden.
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Er bestaan twee varianten Cocker Spaniëls de Engelse en de Amerikaanse. De Amerikaanse Cocker Spaniël is geen kruising. Hij werd in Amerika ontwikkeld door fokkers die hem fokten uit de Engelse Cocker Spaniël tot het prachtige Amerikaanse type dat we tegenwoordig zien.
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Lageweg 3c 3d 4589 KT Ossenisse. Verantwoord gefokte Amerikaanse cocker spaniels in de kleuren zwart, blond en black tan. Hondenfokker Meer info. Kennel of Heavensland. Ambrozijnberg 336 4707 MT Roosendaal. Amerikaanse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info.
Amerikaanse Cocker Spaniël OMyDog.
De Amerikaanse Cocker Spaniël is afkomstig uit de Verenigde Staten en is nauw verwant met de Engelse Cocker Spaniël. De Amerikaanse Cocker Spaniël ontwikkelde zich in het Interbellum echter tot een afzonderlijk ras, waarbij de nadruk werd gelegd op raszuiverheid.
Amerikaanse Cocker Spaniel De Nieuwe Hond.
Deze honden moeten met consequente en met zachte hand opgevoedt worden. Als u dit doet is de Amerikaanse Cocker niet moeilijk op te voeden. Ze zijn gevoelig voor de intonatie van uw stem en stemmingen in huis. opstotende honden en waterhonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is, een in 1879 geboren reu, stammen de Amerikaantjes van Obo II, die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend, maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.
Amerikaanse Cocker Spaniel GEKop hondenrassen encyclopedie.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.

Contacteer ons