Op zoek naar bracco italiano?

Bracco Italiano kennel Di Ala D'Oro.'
Bracco Italiano kennel Di Ala D'Oro.' Jaap Muller Tina Steffens. CONTACT NEDERLANDS ENGLISH. AIBI Associazione Internazionale Bracco Italiano. Bracco Italiano Club Spinone Italiano Club Holland VISJ Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden. Royal Dutch Hunting Association. Ala D'Oro' Eukanuba Breede r. Di Ala D'Oro' Muller Steffens.
Rasinformatie Bracco Italiano Club Nederland.
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over de Bracco Italiano, zoals waar komt de hond vandaan, hoe kom ik in aanraking met fokkers van het ras en waar moet ik allemaal op letten bij de aanschaf van een pup.
Bracco Italiano kennel, Nederland.
Bracco Italiano rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Het ras heeft zich al eeuwen kunnen ontwikkelen, van de jacht met netten, naar de jacht met geweren. Fresco's' van de 14e eeuw geven aan dat de Bracco Italiano al heel lang voorkomt. Dit ras heeft een heel specifieke gang bij het jagen!
Bracco Italiano Rassen Hondenplaza.
Een Bracco reu en teef verschillen nogal in grote / 10 cm, verstandig is het dus, voor dat u een keuze maakt, om beide types eens in het echt te bekijken. De Bracco Italiano bestaat al sinds de vijfde eeuw voor Christus.
Bracco Italiano.
De Bracco Italiano heeft naar verhouding weinig uiterlijke verzorging nodig. Regelmatig de oren reinigen, tandverzorging en in de ruiperiode af en toe lekker de rubberen massagehandschoen over de korte, glanzende vacht halen, is voldoende. De rasverenigingen; Bracco Italiano Club en vereniging Italiaanse Staande Jachthonden zijn bezig met de gezondheid van de Bracco Italiano.
Bracco italiano Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Bracco is een heerlijk staande jachthond met specifieke eigenschappen op het veerwild. Als huishond wordt hij het meest gebruikt en is hij leergierig en graag actief voor de baas, die hij met zijn trouwe ogen kan laten smelten.
Bracco Italiano Honden rassen Honden DierenDokters.
Hoe doe ik dat bij katten? Home Honden Honden rassen Bracco Italiano. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Bracco Italiano Club, opgericht in 1996. Prijs van een pup. De vereniging hanteert geen prijs. Fokkers vragen rond de 1250 euro.
Veiligheidscontrole vereist.
Gelieve de tekst hieronder in te brengen. Kun je bovenstaande tekst niet lezen? Een andere tekst proberen of een audio captcha. Tekst in het kader.: Wat is dit? Dit is een standaard veiligheidstest om spammen en het aanmaken van valse accounts te voorkomen.
Bracco Italiano informatie over de Bracco Italiano Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Bracco Italiano fokker of kennel. Heb je al een Bracco Italiano pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.

Contacteer ons