Meer resultaten voor cocker spaniel pups te koop particulier

Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël te koop 13 zoekertjes. Toon op kaart. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Aanschaf.
Maar we kunnen niet in uw portemonnee kijken. De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan.
Vind engelse cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De pups zijn gezond, puntgaaf, zonder enige kleurfout en super lief. Ze zijn goed gesocialiseerd., Rood gekleurde Engelse Cocker Spaniel pups. Wij hebben een prachtig nestje engelse cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Flappy, de engelse cocker spaniel. Sidney, de Engelse Cocker Spaniel. Cooper, de engelse cocker. Tayco, de Engelse Cocker Spaniel. Bowie, de Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop!
Vraag: Beste, 5 juli j.l. hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht Rechtswinkel.nl.
hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht met stamboom en koopovereenkomst voor 950 euro. bij een fokker met geteste ouderdieren. Op de dag van de koop had zij zichtbaar niks onder de leden. Nog geen dag later was de pup aan de diarree en braakte zij. Ze hield niks binnen. Een bezoek aan de dierenarts was noodzakelijk avond in het weekend In eerste instantie zou het de stress zijn van het verhuizen zei de dierenarts en tevens de fokker, waar meteen contact mee was Ze kreeg diarreeremmers en een middel tegen misselijkheid. De diarree bleef echter aanhouden. Na een test van de ontlasting binnen de eerste week na aankoop bleek zij besmet te zijn met de parasiet giardia.
Amerikaanse Cocker Spaniel puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Beschikbare Amerikaanse Cocker Spaniël pups.: Amerikaanse Cocker Spaniëls die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Diareeks Amerikaanse Cocker spaniël.:
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 1839: Asse Zellik. engelse cocker spaniel puppies. engelse cocker spaniel puppies Deze zijn 100 % raszuiver.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren krijgen de pupkopers mee. Daarnaast zullen de pups uiteraard een aantal malen worden ontwormd, worden nagekeken door de dierenarts en worden ingeënt. De pups groeien bij ons gewoon in de woonkamer op, waardoor de socialisatie in de eerste weken van hun leventje optimaal is. Mocht u langs willen komen om kennis te maken met ons gezin en onze honden, dan bent u altijd van harte welkom.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Duitse herder pup te koop 1 duits herder teefje te koop, volledig zwart met kort haar, ze i. Aangeboden: Wij Bieden Engels Amerikaans Cocker Spaniel Puppies Aan. Wij bieden engels-amerikaans cocker spaniel puppies aan 11weken oud engelse/amerikaans co. Aangeboden: West Highland White Terrier. West Highland White Terrier Zeer mooie West highland white terrier pups Wij zijn onmiddelijk.
Home.
Geen incassobetaling contributie 2018 mogelijk. wegens te hoge kosten. Daarom gaarne uw contributie overmaken naar bankrekening. NL37 INGB 0002252955 tnv Penningmeester ACSN. Er is een nieuwe lijst van de ECVO oogspecialisten in Nederland. Kijk bij oogartsen. Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan.

Contacteer ons