Op zoek naar cocker spaniel pups te koop?

Vind cocker spaniel pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De pups zijn. engelse cocker spaniel pups te koop! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Bayo, de engelse cocker spaniel. Flappy, de engelse cocker spaniel. Sidney, de Engelse Cocker Spaniel. Cooper, de engelse cocker. Tayco, de Engelse Cocker Spaniel. Bowie, de Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop!
Pup en herplaatsers te koop Amerikaanse Cocker Spaniel Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Hondenplaza Rasbeschrijving: Cocker Spaniel. Vragen over je hond? stel ze op het Hondenforum. Mijn Hondenplaza Login. / Registreren / HP uitleg. Je bekijkt 1 5 van 200 items. 1 2 40. SamanthaLola Heeft een topic geplaats op het hondenforum: Bange Westie 1 week, 5 dagen geleden. Esmodog Heeft iets toegevoegd aan advertenties: Tibetaanse Terriër pups te koop.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en 3 reutjes gekomen. De pups worden opgegroeid met honden, kat. 14 juni 2017. 14 juni 2017. Prachtige Engelse Cocker pups. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie beschikbaar vanaf 8 mei. Een meet en greet is te boeken via dhoker.tom@telenet.be of 0476/67.98. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie be. 20 april 2017. 20 april 2017. Engelse Cocker Spaniel pup.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Amerikaanse Cocker Spaniel pup. We hebben nog een schattige Amerikaanse Cocker Spaniel te koop! Geslacht: een reutje Al onze pups zijn: gechipt en worden geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar. geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Engelse Cocker Spanil puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie. banner.
Beschikbare Engelse cocker pups.: Alle engelse cockers die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Diareeks Engelse Cocker.:
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is, omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras!
Aanschaf.
De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan.

Contacteer ons