Meer resultaten voor drentse patrijshond

Drentsche patrijshond Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als gezelschapshond, het zijn echte harde werkers. De Drentsche patrijshond heeft veel beweging nodig, lekker kunnen rennen in de weilanden of mee rennen aan de fiets is wat zij iedere dag nodig hebben.
Drentsche Patrijshond Home.
De instandhouding en verbetering van de Nederlandse staande jachthond de Drentsche Patrijshond, haar karakter, jachteigenschappen en verschijning, als omschreven in de rasstandaard. Het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de tot het ras behorende honden. Het bevorderen van het contact tussen fokkers, jagers en liefhebbers van Drentsche Patrijshonden. Dit werk van de Vereniging Drentsche Patrijshond valt onder.:
Drentsche patrijshond Wikipedia.
Drentscher Hühnerhund, Drentse Partridge Dog, Dutch Partridge Dog. FCI: Groep 7 Sectie 1.2 224. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Lijst van hondenrassen. De Drentsche Patrijshond is een oud Nederlands staand jachthondenras dat mogelijk afstamt van de spioen en/of spanjoel, een gezelschaps en jachthond die met de Spanjaarden in de 16e eeuw naar de Nederlanden is gekomen.
Drentsche Patrijshond informatie over de Drentsche Patrijshond Royal Canin.
Ras afkomst: Nederland. Andere rasnamen: Drentse Patrijs, De Drent. Uiterlijke kenmerken van de Drentsche Patrijshond. Het karakter van de Drentsche Patrijshond. De Drentsche Patrijshond is volhardend en heeft een zeer goede neus, en hij voelt zich in het veld net zo thuis als in moerasland.
Drentsche Patrijshond: Karakter Kennel Út it suden.
Drentse boeren verkochten veel producten aan huis. Bezoekers moesten dus wel opgemerkt en bij de baas gemeld worden, maar mochten niet verjaagd worden. De Drentsche patrijshond begroette de klanten dan ook vriendelijk. De Drent is een hele lieve, aanhankelijke huishond die zich sterk verbonden voelt met zijn familie.
Drentsche Patrijshonden Club Nederland DPHCN.
Rasexamen tot keurmeester Drentsche Patrijshond geplaatst 16 okt 2017 door DPHCN. Op zaterdag 14 oktober jl. waren de ras examens van de Raad van Beheer, voor de opleiding tot keurmeester voor het ras de Drentsche Patrijshond. Programma Jachtdag 14 oktober 2017 geplaatst 09 okt 2017 door DPHCN.
Drentsche Patrijshond Pedigree.
Overweg kunnen met andere huisdieren. Met andere huisdieren is de Drentsche Patrijshond niet bijzonder moeilijk, over het algemeen kan het prima als beide dieren maar van jongs af aan aan elkaar gewend raken en als ze nooit alleen gelaten worden samen.
licg.nl Drentsche Patrijshond.
De Drentsche Patrijshond past bij een rustige, sportieve eigenaar die zijn hond duidelijk maar met zachte hand opvoedt en hem voldoende activiteiten en afwisseling biedt. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Drentsche Patrijshond het ras is dat u zoekt.
Drentsche Patrijshond.
De rasverenigingen; Drentsche Patrijshonden Club Nederland en Vereniging de Drentsche Patrijshond zijn bezig met de gezondheid van de Drentsche patrijshond. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en ECVO-oogonderzoek.
Drentsche Patrijshond Kennel Van RubensdaelVan Rubensdael Drentsche Patrijshonden Kennel Drentsche Patrijshond, kennel, jachthond, fokker.
Welkom bij Van Rubensdael. Helemaal gewijd aan de Drentsche Patrijshond! De Drentsche Patrijshond is een oer Nederlands ras. Zij is gefokt op drie specifieke eigenschappen.: als bewaker van het erf. Het resultaat is veelzijdige zachtaardige hond die van werken houdt.

Contacteer ons