Meer resultaten voor amerikaanse cocker pups te koop particulier

Puppyplaats.nl Amerikaanse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Nieuwste puppy advertenties.: Momenteel zijn er geen Amerikaanse Cocker Spaniel pups beschikbaar. Alvast meer te weten komen over dit ras? Klik dan op onderstaande link voor handige. informatie over o.a. het karakter, afkomst en de opvoeding. Lees rasinformatie van Amerikaanse Cocker Spaniel.
Vind amerikaanse cocker spaniel op Marktplaats.nl.
61, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren amerikaanse cocker spaniel ketting. Leuke zwart en bruin kleurige amerikaanse cocker pups. Wij hebben een prachtig nestje amerikaanse cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.
Amerikaanse cocker spaniel HondenForum.
ik had wel laatste een puppy op het oog die ook mij uit had gekozen maar de koop ging helaas niet meer door was een cocker met miskleuren blijkbaar. en ze wou de pup niet meer verkopen ze zei is slecht voor me naam en me kennel dus was helaas pindakaas heb ik eerlijk gezegd al verdriet van gehad. weten jullie miss een goede fokker die echt om de honden geven en niet om de naam of het geld? 19 januari 2014 om 1620: wijzigen" quote" 0. Heb hier ook 2 amerikaanse cockertjes zitten onze oudste yasco is 11jaar houd ook niet echt van regen in bad vind hij het anders fijn, onze jongste word deze maand 1 jaar, zijn ook allebei knuffelaartjes ik trim ze nu zelf thuis aangezien ik de cursus trimmen heb gevolgd. @patje tibo: wij hebben dit aangeleerd gekregen zoals Kwibus getrimd is, het haar op het hoofd iets langer laten. Ik weet nog wel een kweekster van amerikaanse cockertjes, doen wel mee aan shows, de pups kosten dan ook 1200 euro met stamboom e.d.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
We hebben pups te koop afkomstig van een Belgische fokker en van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden. gisteren 2226: Asse Zellik. Amerikaanse cocker pupjes te koop.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël te koop 5 zoekertjes. Toon op kaart. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Amerikaanse Cocker Spaniel puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Vachtverzorging: Zeer regelmatig borstelen.; elke 6-8 weken naar de trimsalon. Beschikbare Amerikaanse Cocker Spaniël pups.: Amerikaanse Cocker Spaniëls die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren.
Pup en herplaatsers te koop Amerikaanse Cocker Spaniel Startpunthonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond?
Amerikaanse Cocker pup kopen fokker Houssin Kuurne West Vlaanderen.
Junior en Channel, de Amerikaanse cocker spaniels. Kia, de amerikaanse cocker spaniel. Cooki, de Amerikaanse Cocker. Poef en bruintje, de Amerikaanse Cocker. Luna, de Amerikaanse Cocker. Amerikaanse cocker pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Amerikaanse cocker pups te koop!
Home.
We starten met Koffie/Thee met wat lekkers aangeboden door de vereniging. We zouden het enorm toejuichen u te mogen verwelkomen op deze dag. We zien uw reactie graag, voor 12november, tegemoet per email aan penningmeester @acsn info. Met vermelding van naam adres aantal personen en het aantal honden. Als u niet per email kunt reageren dan kan het ook tussen 18.00 20.00 uur op tel. Met vriendelijke groet. Er is een nieuwe lijst van de ECVO oogspecialisten in Nederland. Kijk bij oogartsen. Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Wij hebben een prachtig nestje engelse cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie. Alle honden zijn. Amerikaanse Cocker Spaniel pup reutje. Lady is een amerikaanse cocker spaniel en heeft haar eerste nestje, nog 1 reutje beschikbaar de grootste van de nest. En zoekt zo een thuis. Black and tan groot/dik mannetje zijn geboren bij particulier op 22/05/2017.

Contacteer ons