Meer resultaten voor cocker spaniel herplaatsing

Te herplaatsen.
Fokreglement Engelse Cocker. Statuten per 13-05-2016. Algemeen veldreglement suppl. Lid worden NSC. Database Engelse Cockerspaniel. Indien u niet in de gelegenheid bent om een pup op te voeden, of u biedt een oudere hond graag een fijn nieuw huis, dan kunt u zich oriënteren op een herplaatsingshond. Sommige van onze leden zijn door persoonlijke omstandigheden niet langer in de gelegenheid om hun hond een goed tehuis te bieden. Engelse Cockers van leden, of gefokt door een van onze fokkers, met officiële stamboom, worden door de rasvereniging bemiddeld naar een nieuw thuis. Hieronder treft u honden aan die voor herplaatsing in aanmerking komen. Gelukkig zijn er niet altijd herplaatsingshonden beschikbaar, dus als uw keuze daarop is gevallen, kunt u het beste de website regelmatig raadplegen. Heeft u interesse in een van de honden op de herplaatsingslijst, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 7261 KZ Ruurlo. Nederlandse Spaniel Club.
Engelse Cocker Spaniel herplaatsing advertentie GEKop Honden.
Klik dan op onderstaande link. Aandachtspunten bij herplaatsing. Iedere hond die voor herplaatsing in aanmerking komt, heeft natuurlijk een verleden. Hij is immers als pup bij zijn vorige eigenaar gekomen en heeft daar een groot gedeelte van zijn jeugd doorgemaakt.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Engelse Cocker Spaniel pups. Bij ons is een nestje engelse cocker spaniel pups geboren op 21-12-2017 waar van 3reutjes de kleuren bruin/sabele en zwart/sable en 4teefjes de kleuren bruin/sable en chocolade /bruin en zwart de pups worden liefde vol thuis groot gebracht met onze andere honden de ouders van de pups hebben wel een stamboom.
Herplaatsing van Spaniels, Standaard, Dwerg en Kaninchen Teckels.
Chicomy's' American Cockers tel: 0478 513644.
Wij hebben ruim een week geleden helaas onze Daisy moeten laten inslapen, na 13 mooie jaren. Graag zouden we opnieuw een Amerikaanse Cocker Spaniel in huis nemen, maar het liefst uit een herplaatsing of opvangprogramma. Daar kwam Daisy ook vandaan.
Nederlandse Spaniel Club Sneekerpoort.nl.
Bovendien hebben we rubrieken van lezers, geven we informatie inzake vachtverzorging en opvoeding van uw Sussex of Engelse Cocker Spaniel. En blijft u op de hoogte van de stand van ons leuke ras en maakt u kennis met onze fokkers.
Openbare groep Herplaatsing Cockerspaniël en Cavalier King Charles-spaniël BE en NL en DE Facebook.
Vermist Vermist Vermist Vermist Vermist. Easy is een Cocker Spaniel teefje van 4 jaar oud. Ze is vermist vanaf strandpaviljoen Meerwijck in Meerwijck. Mocht je Easy zien benader haar niet zelf maar bel zo snel mogelijk één van de nummers van de flyer.
Overzicht Engelse Cocker Spaniel herplaatsing-advertenties GEKop Honden.
Engelse Cocker Spaniel herplaatsingen. Terug naar de vorige pagina. Het is zeker aan te raden, om voor het aanschaffen van een nieuwe hond, eerst een test te doen of het ras, dat je graag wil hebben, wel bij je past. Neem vervolgens contact op met de rasvereniging voor meer informatie over karakter, verzorging etc. Op deze manier kun je goed voorbereid, je nieuwe vriendje welkom heten in zijn nieuwe thuis. Welk ras past bij mij? Welk ras past bij mij? Wil je graag weten welk ras het best bij je past, klik dan voor een test op onderstaande link: Welk ras past bij mij Welk ras past bij mij. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Honden kennis quiz. Aandachtspunten bij herplaatsing.
Herplaatsing van Spaniels, Standaard, Dwerg en Kaninchen Teckels.
schipperke schipperke pups cocker spaniel herplaatsing.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte. Topic: Herplaatsing Cocker Spaniel van 6 jaar. Pagina's: 1 Omlaag. Auteur Topic: Herplaatsing Cocker Spaniel van 6 jaar gelezen 1185 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht: Herplaatsing Cocker Spaniel van 6 jaar.

Contacteer ons