Resultaten voor pekinees

Pekinees De Nieuwe Hond.
De Pekinees hoeft niet vaker dan 3 keer per dag een blokje te lopen. Vooral op warme dagen liggen ze liever in de schaduw, dan dat ze een ommetje moeten wandelen. Ze leren het snelst door goed gedrag te belonen met bijvoorbeeld voedsel.
Vind pekinees in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Pekinees Chihuahua Kruising. Hallo allemaal ik ben op zoek naar een mooie lieve pup. Een kruising pekinees chihuahua, als u er eentje heeft of iemand kent die zulke schatjes heeft of krijgt neem gerust contact met me op het liefste wil ik een teefje. Dek reu pekinees.
Pekingees Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De pekingees of pekinees is een klein hondenras een volwassen dier wordt ongeveer 28 centimeter hoog dat afkomstig is uit China. Het is al ruim tweeduizend jaar bekend. Tot 1860 kwam het ras voor als gezelschapshond in China, en in de laatste eeuwen mocht de pekingees alleen aan het keizerlijk hof gehouden worden.
Pekinees Rassen Hondenplaza.
Het is een zeer prettige gezelschapshond. Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Meer op Hondenplaza over: Pekinees. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Pekinees. Er zijn video's: Video's' Pekinees. Er zijn Honden profielen: Profielen Pekinees. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Pekinees.
Pekingees Hondencentrum.
U leert hem het snelste iets door hem vel te belonen voor gewenst gedrag. De gemiddelde Pekinees zal zich zwaar ontdaan en beledigd terugtrekken als hij gestraft wordt. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Pekingees?
Natuur wereld Pekinees.
Mouwpekinezen worden zo genoemd omdat een Chinese mandarijn ze in zijn mouw kon verbergen. De Pekinees vergezelt zijn baas met alle plezier tijdens een tocht in de natuur, maar is ook tevreden met een bezadigde wandeling. Een jonge Pekinees schattig.
Plazilla Cookie.
Ook gaat u dan akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de bovenstaande genoemde doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van persoonsgegevens kunt u vinden in de toepasselijke privacyverklaring.
Pekinees Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
beeldje Pekinees vintage. Zeer mooi porseleinen vintagebeeldje van de Pekinees. breedte 9 cm x hoogte 75, cm Conditie: puntgaaf/onbeschadigd. 14, 95 Bestellen. beeldje Pekinees vintage. Zeer mooi vintage beeldje van de Pekinees. breedte 10 cm x hoogte 7 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur?
De Pekinees Artikels Hondencentrum.
Een prachtige hond die bekend staat omwille van zijn klasse en schoonheid? Dan is de Pekinees iets voor jou. De Pekinees is een zeer aparte hond met een apart uiterlijk en zeker een apart karakter. Hij is gekend als het keizerlijke leeuwhondje uit China.
Pekinees worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Honden staan tegenwoordig in de meeste landen hoog in aanzien, maar stel je voor dat je voor een hond moet buigen! De Pekingees of Pekinees, Pikenees of Peking Palasthund werd door de Chinezen ooit als bijna heilig beschouwd. Daarom moesten gewone mensen voor de kleine Leeuwhond buigen.

Contacteer ons