Resultaten voor schotse collie

Schotse Herdershond Langhaar.
Deze honden verliezen het hele jaar door haar. Veel voorkomende gezondheidsproblemen bij de Schotse Herdershond zijn: Heupdysplasie, PRA en CEA Collie Eye Anamoly. Schotse Herdershond is geschikt voor. Gg, behendigheid, Canicross, speur en reddingswerk, Flyball, vee drijven en hoeden, VZH en triathlon, steppen.
Vind schotse collie op Marktplaats.nl.
Zeer mooi aansprekend nestje pups leuke combinatie van border collie x schotse collie lassie en sheltie moeder: 75% border collie 25% schotse collie vader: 50% schotse collie lassie 50% sheltie de pups zijn geboren op 10 januari, 6 teefjes en 1 reutje.
Welkom! Schotse Herder Vrienden.
Welkom op de website van de Schotse Herder Vrienden, een vereniging voor de échte liefhebber van de Schotse herdershond. Onze leden hebben collies in alle soorten en maten: langhaar en korthaarcollies, met Europese of Amerikaanse achtergrond, met een klassiek of modern uiterlijk, met of zonder stamboom, enzovoort. Ze zijn ons allemaal even lief en welkom. In 2014 heeft de vereniging haar 10-jarig bestaan gevierd. Wij vinden gezondheid, gedrag en welzijn van de collie het allerbelangrijkst en komen op voor de belangen van de mensen die de collie als huishond hebben.
Vind schotse collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Zeer mooi aansprekend nestje pups leuke combinatie van border collie x schotse collie lassie en sheltie moeder: 75% border collie 25% schotse collie vader: 50% schotse collie lassie 50% sheltie de pups zijn geboren op 10 januari, 6 teefjes en 1 reutje.
Schotse Herdershond Langhaar.
Begrippen als werkwillig, sociaal, lief, beschermend, attent, gevoelig en slim zijn allemaal van toepassing. Hij kan prima bij andere huisdieren en kleine kinderen. De rasverenigingen; Schotse Herdershondenvereniging de collieclub, Schotse Herder Vrienden en Nederlandse Collie Club zijn bezig met de gezondheid van de Schotse herdershond, langhaar.
Schotse herdershond Rassen Honden Hondenrassen.
In 1860 schafte koningin Victoria een schotse herders hond aan, daarna steeg de populariteit van de collie als huishond. Lichaamsbouw en belijning verraden kracht en activiteit, zijn vrij van plompheid en zonder een spoor van grofheid. De expressie is van groot belang.
Puppyplaats.nl Schotse Herdershond langhaar pups aangeboden.
mooie jonge schotse collies. Te koop mooie schotse collie pups Geboren 10 november Ze mogen meteen het nest verlaten Ze zijn geënt standaard ontwormd Leuke speelse gezonde puppys U krijgt een puppy pakketje mee en brokjes voor de eerste dagen Voor meer info bel gerust.
Schotse Collie Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
beeldje Schotse Collie puppy. Schattige Schotse Collie puppy uit de serie PuppyLove van Conversation Concepts. breedte 15 cm x hoogte 85, cm x diepte 8 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit.
Schotse Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij Collie Passion Vzw stichting doen aan opvang en herplaatsing van Sheepdogs en kruisingen hiervan. Dierenasiel Meer info. Stichting Collie Co in Nood. Provincialeweg Zuid 108c 6438 BJ Oirsbeek. Opvang en herplaatsing Schotse herdershonden, Shelties, Border Collies en aanverwante rassen en mixen.
Schotse herdershond Wikipedia.
De Schotse herdershond is al bekend sinds de 13e eeuw in Schotland en werd tot de 18e eeuw vooral als herder van schapen ingezet. In 1840 werd de eerste Collie Club gesticht. De Schotse herdershond is onder meer stamvader van de Australische veedrijvershond.

Contacteer ons