Zoeken naar engelse cocker spaniel pups te koop

Aanschaf.
De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan.
Vind cocker spaniel pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De pups zijn. engelse cocker spaniel pups te koop! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is, omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras!
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
Engelse Cocker pups te koop pup kopen.
Dog Cat and Co Pups te koop Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups te koop in onze kennel. De mooiste Engelse Cocker Pups vind je bij ons te koop!
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en 3 reutjes gekomen. De pups worden opgegroeid met honden, kat. 14 juni 2017. 14 juni 2017. Prachtige Engelse Cocker pups. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie beschikbaar vanaf 8 mei. Een meet en greet is te boeken via dhoker.tom@telenet.be of 0476/67.98. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie be. 20 april 2017. 20 april 2017. Engelse Cocker Spaniel pup.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Schattige Engelse Cocker Spaniel. Wij hebben nog een prachtige Engelse Cocker Spaniel choco reutje te koop! Al onze pups zijn: gechipt en worden geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar. geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
Informatie over de Engelse Cocker Spaniël. Engelse Cocker Spaniël pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje beschikbare Engelse Cocker pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Engelse Cocker De Engelse Cocker Spaniël is een waakzame, stevig gebouwde, middelgrote hond met lange oren.

Contacteer ons