Meer resultaten voor australische terrier

Rassen Honden Hondenrassen.
De Australische terriër komt uit Australië het is een gezelschapshondje, mooi klein en kan prima bij je op schoot als je daar behoefte aan hebt. De lichaamsbouw is tamelijk laag van deze honden, het zijn erg levendige honden die goed gebouwd zijn.
Australische terriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.
Australische Terrier rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Australische Terrier is ontstaan uit diverse Engelse Terriers o.a. Cairn, Dandie Dinmont en Australische Silky Terrier. Tot 1889 was dit ras onder diverse andere namen bekend, maar met de komst van een liefhebbers vereniging werd het definitief Australische Terrier.
Australische Terriër.
De Australische Terriër stamt af van Britse rassen. Onder zijn voorouders vinden we de Cairn Terriër, de Ierse Terriër, de Schotse Terriër en, natuurlijk, de Yorkshire Terriër waarmee hij veel gelijkenissen vertoont. Hij werd voor de jacht op konijnen en ratten gefokt.
Australische Terriër Pedigree.
Specifiek gefokt voor Australische omstandigheden werd deze moeilijk te bijten en pittige kleine terriër voor alles gebruikt van het bewaken van boerderijen en mijnen tot jagen en voor schapenhoeden tot het doden van ratten en slangen. Hoewel oorspronkelijk gefokt als werkhond, maakte deze hond, bijgenaamd Aussie zich ook snel geliefd bij iedereen met wie hij in aanraking kwam.
Australian Terrier Australische terrier Honden rassen Honden.
Kleine dieren webshop. Australian Terrier Australische terrier. Australian Terrier Australische terrier. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Schotse Terriër Club, opgericht 9 oktober 1925. Deze vereniging is speciaal voor de kortbenige terriërrassen die geen eigen rasvereniging hebben.
Australische Terrier fokkers Honden Page.
Heb je nog vragen over fokkers van de Australische Terrier? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Australische Terrier? Kijk dan bij de Australische Terrier rasbeschrijving. Ben je zelf een Australische Terrier fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
Australische Terrier Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Australische Terrier. Dit ras is ontwikkeld in Australië en is geclassificeerd als een van de kleinste terriërs. Ze werden gefokt om een verscheidenheid aan vaardigheden te hebben zoals waakhond, herder, ongedierte jager en metgezel. De Australische Terrier is laag, stevig en klein van gestalte.
Australische Terriër GEKop hondenrassen encyclopedie.
Home Hondenrassen encyclopedie Australische Terriër. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
De Australische Terrier / Witjesverzendhuis.com Huisdierenbibliotheek.
De Australische Terrier. De Australische Terrier. This entry was posted on 10 October 2013 by Witjes Verzendhuis. De kleinste van alle werkende terriërs is de Australische Terriër, ontwikkeld in Australië. Voorheen stond deze hond bekend onder de naam Australian Rough-Coated Terriër en werd hij voor het eerst tentoon gesteld in 1868 in Melbourne.

Contacteer ons