Op zoek naar cocker spaniel kopen?

Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel fokker. Hondenfokker Meer info. Workumertrekweg 18 8701 WB Bolsward. Kleine huiselijke kennel van Bonte Engelse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info. Bloemersstraat 82 6952 BC Dieren. Engelse Cocker Spaniels en uitlaatservice voor Dieren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Velp en Rozendaal.
Home.
Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden.
Over ons Van Tesverdi Teckels en Cocker Spaniels.
Kijk bij Puppy nieuws Teckels. Wij zijn Petra en Leon Evertz, en wij wonen met onze honden in Geleen in Zuid Limburg. Sinds 2014 fokken wij Langhaar Kaninchen en Dwerg Teckels. En in 2009 is onze eerste Engelse Cocker Spaniel hierbij gekomen.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Engelse Cocker Spaniel pups kleur zwart en tan. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8. vandaag 1606: Harelbeke Bavikhove. Engelse Cocker Spaniel pups kleur zwart.
Aanschaf.
Een hond of een pup kopen. U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan: wordt het een pup, of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen.
Pups Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Lees op deze pagina wat er zoal in een koopcontract hoort te staan. De ECSCN heeft een voorbeeld koopcontact ter inzage en kan door onze leden worden gebruikt. De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups.
Humbratim. Knoppenbalk. Nestjes.
altijd naar om de pups zo goed mogelijk te socialiseren, zodat ze met 8 weken vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe leventje beginnen. De pups worden in totaal 4x ontwormd, met 6 weken worden ze gent en nagekeken door de dierenarts.
Pups.
Wanneer u een pup gaat kopen moet u zeker even door onze website browsen. Daar staan handige tips, en ook treft u informatie aan over fokken en opvoeden, waarover u gerust vragen aan de fokker kunt stellen. Te denken valt aan testuitslagen van de vader en moederhond, maar u kunt ook vragen welke maatregelen fokkers nemen en hebben genomen om aandoeningen te voorkomen. Een goede vraag blijft altijd; waarom de fokker voor een bepaalde combinatie van vader en moederhond heeft gekozen? Verder treft u informatie aan over de voor en nadelen zijn van een teef of een reu. En over de kleine verschillen in karakter die wij benoemen tussen de eenkleur en de bonte Engelse Cocker Spaniels. Een Engelse Cocker Spaniel is een opgewekte, aardige, vrolijke vriend voor het leven. En een gezonde Cocker heeft nog veel meer lol in het leven.
Home.
Onze honden hebben een stamboom en DNA-profiel van de Raad van Beheer. Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Spaniel Club. Nederlandse Spaniel Club. Aglaias English Cocker Spaniel. Kennel Beauty van de Lindenhof. Cocker of my Sweet Castle Alge.

Contacteer ons