Resultaten voor laekense herder

Laekense Herdershond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Een afwijking van 2 cm naar beneden en 4 cm naar boven, is toegestaan. De Laekense herder is de ruwharige variant van de Belgische herder; de andere variëteiten zijn de Groenendaler en Tervuerense herder, beide langharig en de Mechelse herder, kortharig.
Laekense herders van de Bleyckershond.
Om de Laekense te behouden gebruiken wij zo veel mogelijk oude Hollandse lijnen en zetten ons in, samen met kennel van het Brugske, voor behoudt van een rustiek en vierkant, oud Brabants type Laekense herder met weelderig kop en beenhaar.
Laekense Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
De Laekense Herder is een moedige en oplettende hond, die qua werkplezier, intelligentie en behendigheid zeker niet de minste van de Belgische herders is. DE Laekense Herder heeft een vrij dominante aard en is zeer gehecht aan zijn eigen roedel.
Laekense herder Hondencentrum.
Gewicht: 28 kg. De Laekense Herder is een moedige en oplettende hond, die qua werkplezier, intelligentie en behendigheid zeker niet de minste van de Belgische herders is. De Laekense Herder heeft een vrij dominante aard en is zeer gehecht aan zijn eigen roedel.
Herder laekense Rassen Hondenplaza.
Laekense Herder kennel Tjammes End 2004. Meer op Hondenplaza over: Herder laekense. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Herder laekense. Er zijn video's: Video's' Herder laekense. Er zijn Honden profielen: Profielen Herder laekense. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Herder laekense. Hondenplaza Rasbeschrijving: Herder laekense.
Belgische Herdershond, Laekense.
De Laekense herder is gemiddeld genomen de rustigste van de vier variëteiten. De verzorging van de Laekense herder vergt niet al teveel tijd. Afhankelijk van de kwaliteit van de vacht moet je de meeste Laekense herders ongeveer twee keer per jaar trimmen.
Hoofd Joli de FeJa.
Toekomstplanning: Ici Mette Marit Joli de FeJa geboren 29 juni 2017 zal, wanneer alle testen positief zijn, het volgende teefje zijn waarmee een nestje gefokt wordt. Met deze site wil ik graag mijn passie met u delen en informatie verstrekken over de prachtige Belgische herder, de Laekense.
Laekense Herder Honden Page.
Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de Laekense Herder. Popularitieit van de Laekense Herder. De Laekense Herder staat op dit moment op de 94e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Laekense Herder.
Info aspirant koper Chevalric's' Laekense Herder Kennel.
Laekense Herder Kennel. Info aspirant koper. Info nieuwe eigenaar. Bij ons gaat de verkoop van een pup als volgt.: Als eerste nodigen wij de mensen altijd uit om vrijblijvend bij ons te komen kijken naar onze honden. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.
Laekense herder herdershonden.nl.
De Laekense herder kan redelijk dominant zijn en moet op jonge leeftijd veel sociaal contact hebben om goed om te kunnen gaan met andere honden. Opvoeding Laekense herder. Laekense herders zijn erg intelligent en kunnen in korte tijd veel leren.

Contacteer ons