Meer resultaten voor puppies kopen

Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
reutjes of teefjes Ingeent, meerdere malen ontwormd met Europees paspoort en schriftelijke garantie Voor meer info mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen tel: 0032 473 92 87 91 niet mailen aub! Dogue De Bordeaux Puppies, door de gezondheid geteste ouders 750.
Honden en Puppies Overige Honden Marktplaats.nl.
Ze staan onder medisch toezicht van dierenkliniek elst die ze heeft voorzien van een gezondheidsverklaring, een vaccinatie bewijs en een zeer uitgebreide pupcocktail 4 in 1. BOOMER puppies SHIH TZU met MALTEZER Meerdere kleuren 1. Schattige boomer puppies, kleinblijvend. Combinatie maltezer met shih tzu.
Aanschaffen van je hond.
Wil je van zon fokker een pup kopen, dan brengt de rasvereniging je graag met hen in contact. Wil je geen pup maar al een iets oudere hond? Veel rasverenigingen bemiddelen ook bij de herplaatsing van oudere rashonden die op zoek zijn naar een nieuw baasje.
Waar kun je een puppy kopen? Tips en advies puppy kopen.
Zorg er in ieder geval altijd voor dat je bij het kopen van de pup kritische vragen stelt en via internet even goed nakijkt of er geen vreemde berichten bestaan over de desbetreffende persoon of bedrijf. Op de site koophiernooiteenpuppy.com vind je een lijst van deze zogenaamde broodfokkers waar je beter niet terecht kunt voor een ras pup.
puppysite.
Chihuahua x Boomer puppies. Wij hebben een mooi nestje puppies. Kruising Chihuahua x Boomer, reutjes en teefjes. De pups zijn gezond en goed gesocialiseerd dus klaar om naar een nieuw lief baasje te gaan. Uiteraard zijn de pups meerdere malen geënt, ontwormd en gechipt.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Zwitsers-Heim sinds 1987 zijn op 14-3-2018, 5 puppies geboren. een dag geleden Emmer-compascuum Drenthe. Kooiker pups geboren 28-2-21-2018 Bezichtiging vanaf 5-4-2018 Er zijn nog pups beschikbaar kle. een dag geleden Lithoijen Noord-Brabant. Er zijn Prachtige Labrador pups geboren Geboren 16-03-2018 Kijkdag vanaf 19 april en mogen weg vana.
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Puppies te koop. Categorie: Puppies te koop. 123 advertenties gevonden in Puppies te koop. te koop berner sennen puppies, ouders aanwezig. Ras: Berner Sennenhond. Geplaatst op: 26-03-2018. Aanbieder: bettina van loenhout. CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS. Ras: Cavalier King Charles Spaniel.
Puppies aangeboden Categorieën Hondenplaza.
The Falcon 12 december 2017 Puppies aangeboden. Top American Bully Pups met ABKC Stamboom. Deze top American Bully pups zijn een combinatie van Lionhearts Bloodline Maili en The Legend., Bialy Misiu Tatrakennel 3 december 2017 Puppies aangeboden. tatra pups te koop.
Puppy kopen? 63 gouden tips van 21 ervaren hondenkenners! 123Tinki.com.
Maak dus ook in je zoektocht naar een nestje puppies niet te overhaast een beslissing, maar doe onderzoek naar de fokker. Kies de juiste fokker bij het kopen van een pup. Verantwoorde, serieuze fokkers, zullen in de meeste gevallen niet meer dan 2 of 3 nesten per jaar hebben, aangesloten zijn bij een rasvereniging of anders actief zijn in de hondenwereld, en zullen uitsluitend fokken met honden die getest zijn op mogelijke erfelijke aandoeningen die in het fokreglement van dit ras staan.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Mannetje Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Amerikaanse bulldog pup. Amerikaanse bulldog pup te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen pups van een goede lijn. Particulier Meerdere dieren Bulldog minder dan 1 jaar Met stamboom. 750, Lanaken Belgi.

Contacteer ons