Resultaten voor bullmastiff

Bullmastiff.
De rasverenigingen; Bullmastiff Club Nederland en Bullmastiff Vereniging Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Bullmastiff. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en elleboogdysplasie.
De Bullmastiff HondenTV.
Een Bullmastiff is een kruising tussen Mastiff en Bulldog. Een echte krachtpatser met een hart van goud. Hij is krachtig, heeft veel uithoudingsvermogen, is actief en enorm betrouwbaar. Een Bullmastiff is een echte gezinshond, altijd waakzaam en klaar om zijn baas en het gezin te verdedigen tot elke prijs.
Bullmastiff Honden rassen Honden DierenDokters.
De Bullmastiff is krachtig gebouwd, symmetrisch en veel kracht uitstralend zonder plomp te zijn. De Bullmastiff oogt vierkant, maar uit zijn gangen moet een zekere souplesse blijken. Het lichaam van de Bullmastiff is kort met brede, diepe borst en goed gewelfde ribben.
Bullmastiff Vereniging Nederland / welkom.
Deze evenementen zijn hét moment om persoonlijk met de bestuurs en commissieleden te praten over allerlei onderwerpen die te maken hebben met de Bullmastiff. Waarom zou u lid worden van de Bullmastiff Vereniging Nederland? Deelname aan evenementen zoals wandelingen en de jaarlijkse clubmatch.;
Bull mastiff Rassen Honden Hondenrassen.
De honden hebben verder niet zoveel extra verzorging nodig, maar als je hem aan huis wilt houden dan wordt wel aangeraden om een tuin te hebben zodat de bull mastiff zijn energie kwijt kan. De bull mastiff is een hond die erg evenwichtig kan zijn.
Bullmastiff informatie over de Bullmastiff Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Bullmastiff. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Bullmastiff fokker of kennel.
De Bullmastiff.
De bullmastiff is geen bijter maar overmachtigde de stroper met het naar de grond duwen en wachten dan tot de boswachter de stroper zelf kon straffen en hem om andere stropers af te schrikken in het begin van het bos opging.
Bullmastiff Pedigree.
De Bullmastiff is geen ras voor iedereen. Door zijn intelligentie, onafhankelijke geest, grootte en kracht om zijn wensen kracht bij te zetten is de Bullmastiff geen geschikte hond voor mensen die bang zijn een hond behoorlijk gedrag bij te brengen of dat niet kunnen.
Bullmastiff Honden Page.
Voor heel veel informatie over het ras en veel uit het engels vertaalde stukken verwijzen wij u graag naar http//www.zhiva2007.com/debullmastiff.htm: Bullmastiff pup aanschaffen. Geen informatie over het aanschaffen van een Bullmastiff pup. Heb jij overige informatie het aanschaffen van een Bullmastiff pup.
Home.
Hiervoor kunt u een bezoek aan Cooperdale als u meer van ons en onze honden wilt weten. Wij fokken en showen deze reuzen dan ook met veel passie en evenwicht en hebben daarom niet meer dan 2x per jaar een dekplanning.

Contacteer ons