Op zoek naar welsh springer spaniel?

Een WSS pup kopen?
Bent u nog steeds van mening dat de Welsh Springer Spaniel de hond voor u is? Kijk dan op de Pupinfolijst. Alle pups uit de nesten vermeld op deze lijst zijn gefokt volgens de regels van de Welsh Springer Spaniel Club.
Welsh springer spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Welsh springer spaniël. De Welsh springer spaniël is een ras dat komt uit Groot Brittannië. Het zijn vriendelijke en vrolijke honden die je veel kunt leren.
Lindestate Lindestate Welsh Springer Spaniel kennel.
Welsh Springer Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Informatie over honden. Zoek een adres bij jou in de buurt. Welsh Springer Spaniel kennels in Nederland. Kennel van Pentre's' Felin. Peellandsingel 12 5754 GC Deurne. Wij zijn een kleine kennel en hebben af en toe een nestje Welsh Springer Spaniel puppies.
Welsh Springer Spaniel Honden Page.
Elke pup, dus ook een Welsh Springer Spaniel, heeft een consequente hand van opvoeden nodig, want ze kunnen enorm eigenwijs zijn, zeker in de puberteit.De meeste Welsh Springers voelen zich uitstekend thuis in het gezelschap van kinderen of andere huisdieren, zeker als ze ermee zijn opgegroeid.
Welsh Springer Spaniel.
De vacht is zelfreinigend en wanneer de hond opdroogt, zal de meeste modder uit de vacht vallen en op de vloer belanden. De rasverenigingen; Vereniging de Welsh Springer Spaniel en Welsh Springer Spaniel Club zijn bezig met de gezondheid van de Welsh springer spaniel.
Vereniging de Welsh Springer Spaniel.
Welford's' Kensington Garden x Islanza Hit the Spot Moeder: Cheryl Smallbrooks Jinx van Raamvliet x Mirain Darys van Raamvliet Kennel Smallbrooks Albert en Ina Vierhoven Smalbroek 37 9411 TS Beilen 06-42451453 www.smallbrooks.nl email: small-brooks@live.nl. Copyright Vereniging de Welsh Springer Spaniel 2013.
Welsh Springer Spaniël Pedigree.
Welsh Springer Spaniël. De Welsh Springer Spaniël werd voor het eerst als ras door de Engelse Kennel Club erkend in 1902. Door de kunst en het geschreven woord laat de geschiedenis zien dat de rood met witte Spaniël al sinds 1560 bestaat.
Welshe springerspaniël Wikipedia.
Uiteraard is de Welsh Springer goed af te richten als jachthond. Over het algemeen zijn Welshe springerspaniëls vriendelijk voor kinderen en andere huisdieren, mits zij daarmee op jonge leeftijd kennis hebben gemaakt. Externe links bewerken. Vereniging de Welsh Springer Spaniel. Welsh Springer Spaniel Club.
bwssf-welsh-springer.

Contacteer ons