Op zoek naar whippet?

Whippet hond Wikipedia.
Belgische Whippet Club Belge du Whippet. FCI groep 10: windhonden. Afghaanse windhond Azawakh Barzoi Chart Polski Deerhound Galgo Español Greyhound Hongaarse windhond Ierse wolfshond Italiaans windhondje Saluki Sloughi Whippet. Zie de categorie Whippet van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Whippet Rassen Hondenplaza.
Hun pogingen resulteerden in een kleine, temperamentvolle, elegante en snelle jachthond die over bepaalde afstanden bijna net zo snel was als de Greyhound, maar die aanzienlijk minder at en minder plaats innam voor de Whippet worden wel snelheden van 55-65 km per uur genoemd.
Whippet informatie over de Whippet Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Whippet. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Whippet fokker of kennel.
Whippet Honden rassen Honden DierenDokters.
De Whippet, zoals we die heden ten dage kennen, vindt zijn oorsprong in met name de tweede helft van de vorige eeuw toen men Greyhounds, Italiaanse Windhondjes en verschillende soorten Terriërs ging kruisen.Het ras wordt dan ook sinds 1890 in het land van oorsprong Engeland als zodanig erkend.
Whippet.
Deze hielden de Whippet voor de jacht op klein wild en voor zg. Deze fragiel ogende hond is in feite een taaie rakker! Centraal bij de Whippet staat natuurlijk de astronomische snelheid die hij ontwikkelt bij het wegschieten van de prooi.
Nederlandse Whippet Club.
Het bood een fascinerend schouwspel, maar vooral af en toe een stuk vlees op tafel. Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club en fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling.
Honden Windhonden Whippet Marktplaats.nl.
Whippet of greyhound opvang in huiselijke kring. Aangeboden honden opvang in huiselijke kring alleen voor whippet of greyhound of italiaantje of mix korthaar omdat wij zelf whippet s gehad hebben weten wij hoe lastig het is om de juiste vakantie opvang te vinden de meeste van deze rassen wil je niet en kunnen niet in een kennel geplaatst worden, daar.
Whippet Club waarin opgenomen het Italiaanse Windhondje.
De Nederlandse Whippet Club opgericht 31 oktober 1954 stelt zich ten doel: het behartigen van de belangen in de meest uitgebreide zin van het whippetras, de whippet als individu, liefhebbers of liefhebber-fokkers van dit ras in Nederland; benevens bij besluit van de Algemene Vergadering in de vereniging ondergebrachte andere windhondenrassen met hun liefhebbers en liefhebber-fokkers.
Whippet Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Whippet is een echte gezelligheidshond en altijd het liefst zoveel mogelijk betrokken bij het gezin. Een Whippet is niet graag alleen en vanwege zijn dunne beharing kan hij slecht tegen al teveel kou.
Whippet Rashondenwijzer.
Lees meer over de Whippet. Whippets werden voornamelijk gefokt en gehouden door de Engelse mijnwerkers en werden ingezet voor de konijnenjacht. De Whippet kan in enkele seconden een snelheid van 55 km/u bereiken. Bij reuen varieert de schouderhoogte van 47 tot 51 cm en bij teven van 44 tot 47 cm.

Contacteer ons