Meer resultaten voor anatolische herder

Turkse Anatolische herdershonden Kangal gaan Amerikaanse fauna beschermen DutchTurks.nl Nieuws Opinie.
De Anatolische herder, een grote en krachtige hond, dateert meer dan 6000 jaar terug. Ze zijn in staat om strenge winters te doorstaan en zich aan te passen aan de nomadische levensstijl van de herders. Vorig artikel Jack 7 doneert inhoud spaarpot aan moskee na verwardemannenterreur.
Anatolische herder Honden Page.
Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de Anatolische herder. Popularitieit van de Anatolische herder. De Anatolische herder staat op dit moment op de 82e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Anatolische herder.
Anatolische herder Hondencentrum.
Als je te laat begint met zijn opvoeding en hij is al groot laat hij zich niet zomaar corrigeren. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Anatolische herder? Kijk dan op onze Anatolische herder opvoeden pagina.
Anatolische herder / Ras beschrijvingen / Algemene informatie Rsdrnederland.nl.
Een consequente opvoeding is verreist maar het moet wel liefdevol blijven. De Karabash of turkse herder of anatolische herder is zeker intelligent. Dus met de juiste opvoeding kan hij zeker het een en ander leren en zijn ze redelijk gehoorzaam.
Vind turkse herder op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan turkse herder. kangal/ turkse herder pups. Deze mooie pups zijn geboren op 25 augustus en mogen na 21 oktober naar een nieuw baasje. Ze zijn dan gechipt, ingeent en meerdere malen ontwormd en krijgen een europees paspoort mee.
Anatolische herder of Kangal HondenForum.
Turkije zelf had niks te maken met de creatie van het ras Anatolische herder en erkent de Anatolische herder ook niet, wat ik kan begrijpen want in feite is de herkomst van dat ras een mengelmoes van verschillende typen honden, waaronder de Kangal.
Anatolische Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
De socialisatie eist vanaf zeer jeugdige leeftijd veel aandacht. Door zijn zelfstandige karakter is de Anatolische Herder niet altijd bereid commandos op te volgen. Grote, hoge en forse hond met een flink hoofd en dichte vacht. Maakt ondanks zijn grootte geen lompe indruk.
Anatolische Herdershond.
De rasvereniging; Vereniging van Herders en Berghonden uit Zuid en Oost-Europa en Azië is bezig met de gezondheid van de Anatolische herdershond. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie.
Anatolische herder Kangal Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
hallo, Ik wil een anatolische herder teef-pup aanschaffen en wil zorgen dat ze absoluut voor 100% gesocialiseerd word op katten, zodat de ktittens en katten 200 5 veilig zijn ik heb ook een kittenasiel in huis en ik wil dat ze alleen datgene eet wat ik wil dat ze eet.
Herder Anatolische Rassen Hondenplaza.
De Anatolische Herdershond wordt ook wel Karabash, of door de Turken Kangal genoemd.Van de Anatolische Herder wordt gezegd dat deze zou afstammen van de oude Indiase honden.De Assyriërs gebruikten ze ongeveer 3000 jaar geleden voor de jacht op groot wild, en in de oorlogen tegen tegenstanders.Uit deze honden zou de Anatolische Herdershond zijn ontstaan zoals.

Contacteer ons