Resultaten voor engelse cocker spaniel kopen

Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Engelse Cocker Spaniel pups. Bij ons is een nestje engelse cocker spaniel pups geboren op 21-12-2017 waar van 3reutjes de kleuren bruin/sabele en zwart/sable en 4teefjes de kleuren bruin/sable en chocolade /bruin en zwart de pups worden liefde vol thuis groot gebracht met onze andere honden de ouders van de pups hebben wel een stamboom.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Engelse cocker spaniël. reu intact niet gecastreerd. veel onderhoud, geregeld borstelen en / 4x per jaar naar de trimster. Kan met kinderen.: Wie is James? James is een ontzettend lieve hond die het liefst de hele dag bij je is.
Over ons Van Tesverdi Teckels en Cocker Spaniels.
Sinds 2014 fokken wij Langhaar Kaninchen en Dwerg Teckels. En in 2009 is onze eerste Engelse Cocker Spaniel hierbij gekomen. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckelclub en sinds 2015 officieel NTC fokker. Ook zijn we lid van de Cockers Spaniel Club.
Muddy Waters.
engelse cocker spaniels. Het eerstvolgende nestje pups verwachten wij tegen het einde van het jaar. Een landelijk gelegen huiselijke Engelse Cocker Spaniel Kennel, met alleen bonte Cockers. Onze teefjes worden jaarlijks getest volgens de regels, die gelden voor het officile pupreglement van de Nederlandse Spaniel Vereniging.
Aanschaf.
Een hond of een pup kopen. U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan: wordt het een pup, of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Engelse Cocker Spaniel pups kleur zwart en tan. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8. vandaag 1606: Harelbeke Bavikhove. Engelse Cocker Spaniel pups kleur zwart.
Home.
Sinds vele jaren is Quaondy s kennel al een begrip op het gebied van Engelse cockerspaniëls en beagles. Al onze honden hebben een DNA-profiel bij de Raad van Beheer. Via deze website willen wij u een impressie geven van onze kennel. Heeft u vragen of opmerkingen over onze website, laat het ons dan weten.: STEL UW VRAAG PER MAIL. Heeft u vragen? of opmerkingen over onze website. STUUR ONS EEN MAIL. Ons laatste nieuws. 08 november 2017. Puppy's' Grace geboren. 02 november 2017. 10 oktober 2017. 01 oktober 2017. Onze honden hebben een stamboom en DNA-profiel van de Raad van Beheer. Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Spaniel Club. Nederlandse Spaniel Club. Aglaias English Cocker Spaniel.
Pups Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Lees op deze pagina wat er zoal in een koopcontract hoort te staan. De ECSCN heeft een voorbeeld koopcontact ter inzage en kan door onze leden worden gebruikt. De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel fokker. Hondenfokker Meer info. Workumertrekweg 18 8701 WB Bolsward. Kleine huiselijke kennel van Bonte Engelse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info. Bloemersstraat 82 6952 BC Dieren. Engelse Cocker Spaniels en uitlaatservice voor Dieren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Velp en Rozendaal.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Houssin Pups Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pup kopen? Wij kweken en verkopen gevaccineerde Engelse Cocker Spaniel pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37.

Contacteer ons