Resultaten voor engelse springer spaniel

Engelse Springer Spaniel.
Engelse Springer Spaniel is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. Let op: sommige Engelse Springer Spaniels hebben last van overgevoeligheid voor bepaalde geluidsprikkels en kunnen hierdoor neurotisch en/of fobisch gedrag vertonen. Welk hondenras past bij jou?
Engelse Springer Spaniel Hoeve voor alle informatie over springer spaniels!
Luna haar eerste nestje. Duchess haar eerste nestje. Springers in de bergen. Bezoek ons op Facebook! Ruud Woning Engelse Springer Spaniel huis. Engelse Springer Spaniel Club Nederland. Raad van beheer op kynologisch gebied. De Groot diervoeders. Maaltijdservice Gewoon Lekker. De Engelse Springer Hoeve.
Engelse Springer Spaniël Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Engelse Springer Spaniël. De Engelse Springer Spaniël is groter en zwaarder dan de Engelse Cocker Spaniël en is daarmee ook gevoeliger voor heupdysplasie en elleboogdysplasie. Oorontstekingen worden hier wel iets minder vaak aangetroffen dan bij de Engelse Cocker Spaniël, mogelijk door een minder zware beharing van de oren.
Engelse Springer Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Engelse Springer Spaniel. Engelse Springer Spaniel. Rasbeschrijving van de Engelse Springer Spaniel. De Engelse Springer Spaniel is een ouder ras en wordt beschouwd als de voorouder van de moderne Spaniels. De Engelse Springer Spaniel is de grootste van de Spaniel rassen.
Engelse Springer Spaniel.
De rasvereniging; Engelse Springer Spaniel Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Engelse springer spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, en ECVO-oogonderzoek.
Engelse Springer Spaniel De Jagersvereniging.
De Nederlandse jachtlijnen van de Engelse Springer Spaniel presteren op hoog niveau in veldwedstrijden. Engelse Springer Spaniel Club Nederland. De vereniging heeft een Jachtcommissie die, samen met de Nederlandse Spaniël Club en deWelsh Springer Spaniël Club, is vertegenwoordigd in de Jachtcommissie SUN.
Engelse springer spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Show ook je hond naar hondenshow. Kennel van de Dennenstaete. Heeft Duitse Staande Langhaar en Engelse Springer Spaniel. En winter 2013 pups! Jouw hond, vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien?
Engelse Springer Spaniël Pedigree.
De Engelse Springer Spaniël is waarschijnlijk de beste keus voor iemand die maar één hond wil en een jachthond die voor allerlei doeleinden geschikt is. De Springer zie je veel bij hondenshows waar het gaat om gehoorzaamheid, scherpzinnigheid, schapendrijven en aanpassingsvermogen.
Engelse Springer Spaniel YouTube.
My 8 Week Old Springer Spaniel CUTE Duration: 343. TantalusDan 143782, views. Springer Spaniel Facts Duration: 251. Jackson the Bulldog 456 views. English Springer Spaniel play dead trick Duration: 112. Shannon Shepherd 30922, views. Engelse springer spaniel met baasje in zwembad.
Engelse Springer Spaniel Hondentrainingen.
De huidige Engelse Springer Spaniel is zwaarder dan hij vroeger was, dit zeer tegen de zin van jagers die de hond graag kleiner willen hebben. Het oorspronkelijke werk van de Engelse Springer Spaniel bestond uit het opjagen van wild en vogels uit de dekking springing.

Contacteer ons