Zoeken naar ruwharige teckel pups te koop

Aanschaf teckel Nederlandse Teckel Club.
Indien u ziet dat het spel te ruw toegaat en uw pup gemolesteerd wordt, kunt u het speelkwartiertje beter overslaan om narigheid te voorkomen. De liefde van een hond is de enige ECHTE liefde die men kan kopen! Zorg dat u die liefde waard bent en betoon u in alle opzichten een goede en zorgzame baas. Uw teckel zal u belonen met oneindig veel trouw en aanhankelijkheid! Het bestuur en/of de vereniging aanvaardt geen aansprakelijkheid voor problemen met pups die gefokt zijn door haar leden of voor problemen tussen fokker en koper. De verantwoordelijkheid voor een nest ligt altijd bij de fokker. De koop van een pup is een zaak tussen fokker en pupkoper.
Teckel Pups Teckel Puppies.
You are here: Home Ruwhaar Standaard 4. Teckel Pups Standaard Ruwhaar. Op deze site tref je uitsluitend teckeltjes aan met een officiële FCI stamboom. Bij kennel Ut en Thus te Meeden zijn op 2 juni 2017 ruwharige standaard teckel pups geboren.
Vind ruwhaar teckels op Marktplaats.nl.
Saar is mijn naam ik ben een mooie raszuivere ruwhaar teckel van 3 jaar oud en vind het tijd worden voor uitbreiding ben op zoek naar een leuk reutje voor de dek hoor graag welke choco man er klaar voor is.Het is mijn eerste keer woon in omgeving van amsterdam als u belt neemt mijn baasje op; mag ook per. Ruwhaar en Langhaar Teckel pups, Dwerg en Standard te koop.: Momenteel prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen.
TECKELTJE.nl: Teckel pups zoeken en vinden van gecontroleerde Teckel fokkers mèt stamboom Teckelpuppies aanbieden Teckel dekreuen vinden en aanbieden.
teckel pups ntc teckelpuppies teckel pup teckels pupjes kopen teckel pup tekkel puppy pubs fokker TECKELPUP TECKELPUPS TECKELPUPJES teckelpuppies teckel pups te koop teckel teckel.startpagina.nl teckel startkabel startpagina. De doelstelling van Teckeltje.nl is op een makkelijke manier verantwoord gefokte Teckelpupjes te vinden en aan te bieden.
Puppyplaats.nl Teckel pups aangeboden.
Deze 3 prachtige ruwharige standaard teckel pups zijn in huis geboren op 24 oktober. 2 reutjes en 1 teefje. Ze zijn allemaal wildkleurig. Vanaf 19 decemb. 7 december 2014. teckel pups te koop zeer klein. Wij zij in huis geboren en leven ook in huis Wij zijn 5 teckel pups goed gesocialiseerd met kinderen andere honden en mensen Waarvan 2 teefjes 1 black and tan en 1 merle Waarvan 3 reutjes 2 Black and tan en 1 merle We zijn ingeënt ontwormd om de 2 wek.
Vind ruwhaar teckel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ruwhaar en Langhaar Teckel pups, Dwerg en Standard te koop.: Prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. Onze dashonden zijn in kaninchen, dwerg en standard. We zijn ongeveer 10 km afstand van winterswijk en ongeveer 20 km afstand van enschede en wonen in 48691 vreden / duitsland.
Absolute Originals standaard ruwhaar teckel pups en teckelpup info.
Ze hopen dat een versvlees banner hen populairder maakt en dat het hen gaat helpen om pupjes te verkopen. Bovendien levert zo'n' Banner wat extra centjes of gratis voeding op. Een waarschuwing is hier dus op zijn plaats laat: je niet misleiden., want kennis omtrent het evolutionair dieet. en de juiste speenmethode voor jonge pups. ontbreekt bij deze opportunistische fokkers in 99% van alle gevallen volledig. Wij plaatsen onze pups uitsluitend bij particulieren en niet bij fokkers. Niet omdat de AO pupjes bij andere mensen niet voor nageslacht mogen zorgen., maar de zeker niet positieve ervaring leert ons. dat de meeste Nederlandse en Belgische teckelfokkers hun fokteefjes en dekreuen als ze uitgefokt zijn toch weer herplaatsen. Ik wil juist graag dat al mijn pups bij mensen terecht komen waar ze heel, heel oud mogen worden. Want daar doe ik nu per slot van rekening zo mijn best voor. Wil je in aanmerking komen voor 1 van onze Absolute Original Teckel Pupjes Klik.
Teckel pups ruwharige te koop, ruwharige teckel te koop, pups te koop.
Teckel pups ruwharige te koop. Teckel pups ruwharige te koop. Teckel pups ruwharige te koop. Teckel pups ruwhaar. Ruwharige Teckel pups te koop in kennel het Hezehof. Ruwharige Teckel pups reutjes en teefjes te koop aangeboden. Teckel pups zijn levendige, hartelijke en trotse honden.
Teckelpuppies Startpagina Facebook.
Bij kennel Original Hounds te Albalsserdam zijn op 16 november ruwharige dwergteckel puppies geboren. 3 reuen en 1 teefje. Info: mobiel: 0622818226. Op 16 november zijn er bij kennel Original Hounds 3 reuen en 1 teefje geboren. Helaas stonden er vooral liefhebbers voor een teefje op de wachtlijst, waardoor er nog reutjes beschikbaar zijn. Voor deze wildkleur ruwhaar dwergjes zoeken we nog leuke baasjes. Moeder is Original Hounds Isn't' She Lovely en vader is Sebasso's' Olaf. Uiteraard zijn de ouders getest op oogaandoeningen, krijgen de pups een stamboom etc. De pups groeien op in onze woonkamer. Kijk op www.original-Hounds.com voor meer informatie. 28 oktober 2017. Bij kennel Rascal's' Home te Wielen zijn op 30 september 2017 korthaar kaninchen teckel pups geboren.
Teckel Honden 2dehands.be.
Wij hebben mooie teckel pups te koop teefjes en reutjes. De pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. De pups zijn verschillende malen o. 9 februari 2018 0742: Balen Olmen. teckel pups; ruwhaar. Wij hebben een prachtig nestje teckel pups te koop.

Contacteer ons