Meer resultaten voor schapendoes

Schapendoes Wikipedia.
De schapendoes is een van oorsprong uit Nederland afkomstige herdershond. De Nederlandse schapendoes is een lichtgebouwde langharige hond met een schofthoogte van 40 tot 50 centimeter, waarbij de schofthoogte van reuen ligt tussen de 43 en 50 centimeter, voor teven is dat 40 tot 47 centimeter.
Schapendoeskennel het Haskerhs ras info.
Kunt u dan nog steeds lachen, dan heeft u met een schapendoes een speelse en vrolijke kameraad, een vriend voor het leven. Wij hebben meerdere schapendoezen, reuen en teven en hebben van tijd tot tijd puppy's' gefokt uit honden van kampioensafstamming.
Royal Canin Schapendoes Producten.
Home Producten Schapendoes. Net zo Nederlands als windmolens en tulpen én lekker warrig: dat is de Schapendoes. Dit ras was van oorsprong herdershond maar is vandaag de dag een gezinshond. De Schapendoes is erg speels, intelligent en een echte lolbroek.
Nederlandse Schapendoes.
De rasverenigingen; De Nederlandse Schapendoes en Nederlandse De schapendoes Club zijn bezig met de gezondheid van de Nederlandse schapendoes. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: ECVO-oogonderzoek en DNA-onderzoek naar PRA.
Puppen Schapendoes.nl.
Vragenlijst overlijden / gezondheidsprobleem. Stichting Schapendoes 1947. International Schapendoes Federation. Op deze site kunt u alle dekkingen en nesten vinden die gefokt zijn volgens het fokreglement van vereniging De Nederlandse Schapendoes. Het is de bedoeling geïnteresseerden zelf contact opnemen met de fokkers.
Karakter en opvoeding van de schapendoes Schapendoeskennel van de Roeskebeer.
Hoewel nog slechts een enkele does een taak heeft bij de schaapskudde, verloochent het ras ook als huishond zijn herdersafkomst niet. De schapendoes is erg beweeglijk, gaat soepel en gemakkelijk, is erg wendbaar en bijzonder attent op de bewegingen van zijn mensen.
Nederlandse Schapendoes Pedigree.
Reset Zoek honden. De Nederlandse Schapendoes is een herdershond die tot op de dag van vandaag gebruikt wordt voor het hoeden van schaapskudden. Omdat schaapsweiden gewoonlijk gelegen zijn in rustige, eenzame gebieden van het land is het nodig dat de Schapendoes beschikt over groot uithoudingsvermogen, beweeglijkheid en snelheid.
Schapendoes Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn gemiddeld 50 cm hoog, de teven zijn iets kleiner 40 tot 47 cm. De ogen van de honden zijn donker van kleur maar niet altijd goed zichtbaar vanwege de flinke haarmassa bij de Schapendoes. De vacht van de honden is dicht, de honden hebben lang haar en het is erg warrig.
Welkom op de site van de schapendoes kennel de Bonte Boelenham.
Er zijn puppy's' geboren, klik hier voor informatie. Schapendoes kennel v/d Bonte Boelenham is ontstaan toen we zijn gaan fokken met onze schapendoezen. De naam Bont is ontstaan doordat een schapendoes nooit het zelfde is van aftekening dus daarom bont.
Reggedoes, het schapendoes ras uit Rijssen van de familie Starke: Schapendoes.
Onze ervaring dat een schapendoes het heerlijk vindt om onderuit te liggen, vooral om ergens tegenaan te liggen! Spelen met een balletje, een trekspelletje, behendigheid en nog zoveel meer maken een schapendoes blij en onvermoeibaar.Een schapendoes blijft dan ook tot op late leeftijd actief.

Contacteer ons