Op zoek naar schotse terrier?

Schotse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Schotse terriër is een hond die hoort bij de terriers. Het is een hond die erg waardig en trouw is, verder zijn deze honden erg afstandelijk als zij mensen niet kennen.
Schotse Terriër Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Schotse Terriër. De Schotse Terriër vindt zijn oorsprong in Schotland en wordt beschouwd als de oudste van alle Highland Terriers. Ze zijn nieuwsgierig en speels, klein en gespierd. De Schotse Terriër is een goede metgezel bij de juiste familie.
Schotse Terriër Pedigree.
De ideale eigenaar van een Schotse Terriër moet de tijd hebben om zijn hond te geven wat hij nodig heeft en het leven te delen met een hond als gezelschap die alle liefde en aandacht die hij zelf gekregen heeft meer dan teruggeeft.
Schotse Terrier.
FCI groep 3 Terriers. De Schotse Terrier heeft niet altijd Schotse Terrier geheten. Eerder benamingen zijn o.a. Aberdeen Terrier, Otter Terrier en Diehard. De Schot werd gebruikt in de Hooglanden van Schotland, rond het Blackmount gebied, voor de jacht op das, vos en ander klein ongedierte.
De Rhodenhoeve West Highland White en Schotse Terrier. Doggo.nl.
Kleine liefhebbers kennel voor de West Highland White-en Schotse Terrier. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en verkopen dus alleen pups met een stamboom. West Highland White Terrier. Geef een review. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Schotse terriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.
Royal Canin Schotse Terriër Producten.
De Schotse Terriër werd eerst gebruikt om op dassen en vossen te jagen, later werd hij gehouden als gezelschapshond. Ras afkomst: Schotland. Andere rasnamen: Schotse Terriër, Aberdeen Terriër, Scottie, De Schot. Uiterlijke kenmerken van de Schotse Terriër. Het karakter van de Schotse Terriër.
Schotse terriers.
Schotse Terriër Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Schotse Terriër. Bij de Schotse Terriër komt, net als bij veel andere kleine rassen, regelmatig patellaluxatie voor. Een hersteloperatie hiervoor is kostbaar, zeker als het zich aan beide knieën voordoet. De aandoening manifesteert zich vaak al op jonge leeftijd.
Schotse Terrier.
De vacht zal gemiddeld twee maal per jaar geplukt moeten worden. Tussen deze plukbeurten zal de vacht regelmatig goed geborsteld en gekamd moeten worden om klitten te voorkomen. Bij sommige Schotse Terriërs komen epilepsie en/of huidproblemen voor. Schotse Terriër is geschikt voor.

Contacteer ons