Op zoek naar welsh terrier?

Welsh Terrier Hondentrainingen.
De Welsh terriër heeft behoefte aan een goede, consequente opvoeding. Als de opvoeders, begrip, liefde en geduld kunnen opbrengen in de opvoeding dan zul je er een geweldig lieve hond aan hebben. Verzorging Welsh Terrier. Een Welsh Terrier is makkelijk in onderhoud.
De Welsh terriërs van Dutch-Joy Dutch-Joy.nl.
Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over het ras kunt u mailen naar info@dutch-joy.nl. Wij hebben momenteel geen pups. Een kleine greep uit de vele fotos van onze Welsh Terriërs! This post is also available in: Engels.
Welsh Terrier.
De huidige Welsh Terrier is vooral een gezelschapshond; maar het vermogen om te jagen is nog steeds aanwezig bij deze hond. De Welsh Terrier is over het algemeen een zeer gezond ras, hoewel sommige lijnen aanleg hebben voor huid en oogproblemen.
Welsh Terrier Vectoren, Foto's' en PSD bestanden Gratis Download.
Kijk naar de Selection en Premium badge in de rechterbovenhoek van je zoekresultaten. welsh terrier vectoren en foto's' gratis bronnen voor afbeeldingen en illustraties. 3 Welsh Terrier Grafieken. Beste vrienden 457 2 7 jaren geleden. Welsh terrier Guus 393 3 7 jaren geleden.
Welsh terriër Highflyers Terriër Kennel.
De Welsh terriër, niet te verwarren met de grotere Airedaleterriër, is een compacte, middelgrote hond van Keltische oorsprong. De Welsh terriër is een intelligente, werkgrage, uitgebalanceerde, compact gebouwde hond. Het lichaam van de Welsh is normaal en gezond gefokt, waardoor ze langer gezond blijven.
Home Highflyers Terriër Kennel.
Welsh Terrier kalender 2018 foto's' van de Welsh Terrier Qwebwinkel.nl.
De Welsh Terrier Kalender 2018 Avonside is gemaakt van glanspapier en start in september 2017 en heeft vanaf januari 2018 t/m december 2018 een grote foto van de Welsh Terrier daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen.
Welsh Terrir worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
De Welsh en de Airedale hebben veel kenmerken gemeen, zoals de vorm van het lichaam, de kleur van de vacht en het talent voor de otterjacht, maar de Welsh Terrir is wel ongeveer zo'n' 20 cm kleiner. Hij stamt af van de oude Black and Tan Terrir en werd in Wales, waar hij vandaan komt, vooral gefokt voor de jacht op de vos, de otter en de das.
Welsh Terrier kennel Of the Southern Point Facebook.
20 juni 2013. Of the Southern Point is een Welsh Terrier kennel van Mat en Lianne Smeets. Deze kennel is aangesloten bij de Nederlands che Welsh Terrier club www.nwtc.nl. Mat en Lianne zijn echte Welsh liefhebbers en verzorgen de honden uitermate goedhartig.
Welsh Terriër Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Welsh Terriër. Over erfelijke aandoeningen bij de Welsh Terriër is weinig wetenschappelijk onderzoek bekend, dus het kan zijn dat erfelijke aandoeningen hier in de lijst nog ontbreken. Het ras kent in ieder geval een zeer groot risico op heupdysplasie, aantasting van het ruggenmerg degeneratieve myelopathie en lensluxatie.

Contacteer ons