Meer resultaten voor amerikaanse bulldog

Amerikaanse bulldog Wikikids.
Maak een account of meld je aan. Ga naar: navigatie, zoeken. De Amerikaanse bulldog is een hond. Het lichaam van de Amerikaanse bull is gespierd en heeft sterke botten. Het lichaam is niet zo hoog. Zijn ribben zijn goed zichtbaar.
Spartan Dogs American Bulldog Johnson type.
Toen baiting wedstrijden werden verboden in England in 1835, werd de Bulldog in de show wereld geïntroduceerd om het ras te behouden, die op zijn beurt weer het oude-type Bulldog in Engeland veranderde naar de huidige English Bulldog. De originele Bulldog was echter veel beter bewaard in het Amerikaanse Zuiden.
Kun je hardlopen met een Amerikaanse Bulldog? Deel 3 HondenTV.
Kun je hardlopen met een Amerikaanse Bulldog? Kun je hardlopen met een Amerikaanse Bulldog? De Amerikaanse Bulldog komt voort uit de Bulldogs die oorspronkelijk in Engeland leefden en werkten. Deze honden waren oorspronkelijk werkhonden die vee bijeen dreven en de eigendommen van de baas beschermden.
Amerikaanse bulldog Rassen Honden Hondenrassen.
Er worden twee types onderscheiden, het classic type die wat grover en massiever is en het standaard type een slanker atletische type. De Amerikaanse Bulldog is een krachtige, atletisch gebouwde hond. De Amerikaanse Bulldog is sterk bespierd en heeft goed bone.
Amerikaanse bulldog.
Anatomie van de Amerikaanse bulldog. Bulldog ditjes en datjes. Bulldog van de maand. Bullenoproep; Broertjes en zusjes gezocht van. Bulldog club waar ik lid van ben. De Amerikaanse bulldog in Nederland. De geschiedenis van de Amerikaanse bulldog. De vacht van honden.
Amerikaanse Bulldog Honden rassen Honden DierenDokters.
In de 18e eeuw werd de Engelse Bulldog in de VS geïmporteerd, hieruit werd de Amerikaanse Bulldog gefokt. De Amerikaanse Bulldog werd onder meer gebruikt om het vee te drijven. Na de Tweede Wereldoorlog dreigde de Amerikaanse Bulldog uit te sterven.
Amerikaanse buldog Hondencentrum.
Land van oorsprong: Amerika. Algemeen voorkomen: Oorsprong In de 18e eeuw werd de Engelse Bulldog in de VS geïmporteerd, hieruit werd de Amerikaanse Bulldog gefokt. De Amerikaanse Bulldog werd onder meer gebruikt om het vee te drijven. Na de Tweede Wereldoorlog dreigde de Amerikaanse Bulldog uit te sterven.
Amerikaanse Buldog: In onze hondenwinkel vindt U grote assortiment producten voor honden, Hondenwinkel online.
An American Bulldog is typically a happy, friendly, and assertive dog that is at ease with its family and fine with outsiders who pose no threat. They bond strongly with their master and family. Nieuwe artikelen voor maart Amerikaanse Buldog.
Amerikaanse Bulldog ECOstyle Hond.
U bent hier. Home Rassen Amerikaanse Bulldog. Webshop Tuin Paard. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing.
American Bulldog Rassen Hondenplaza.
Puppy te Koop. Populaire hondenrassen: Husky Border Collie Boerboel Shih Tzu Shi Tzu Chow Chow Boxer Jack Russel Cocker Spaniel Boomer Boomers Amerikaanse Bulldog Sharpei Tibetaanse Terrier Keeshondje Cairn Terrier Lhasa Apso Boomer Pup Bouvier Schnauzer Drentse Patrijs Boomer Hond Vlinderhondje Boomer Hondje Duitse Staande Spaanse Waterhond Basenji Markiesje Portugese Waterhond Boxer Hond Whippet Chinese Naakthond Beauceron Dwergschnauzer Dwergkeeshond West Highland White Terrier Jack Russel Terrier Grote Zwitserse Sennenhond Entlebucher Sennenhond American Bulldog Ijslandse Hond Duitse Staande Korthaar Mini Bull Terrier Japanse Spits Galgo.

Contacteer ons