Zoeken naar labrador puppy

Labrador-puppies: het is wel even afzien YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Puppy Labrador 1st Week at Home Destruction and Exploration Cute Duration: 504. Percy The Labrador 1833216, views. First day home, 8 weeks old chocolate labrador PUPPY! JasperVE 166556, views.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Op de sites van de Nederlandse Labrador Vereniging www.nlv.nu en de Labrador Kring Nederland www.labradorkring.nl staan geboorteberichten en dekberichten. Dit is een prima manier om aan adressen van betrouwbare nestjes te komen. U bent er in ieder geval zeker van dat de nestjes die hier staan vermeld, van goedgekeurde ouderdieren zijn. Of de manier van werken van de betreffende fokker u aanspreekt, moet u zelf beoordelen. Daar doen de rasverenigingen geen uitspraak over. Wilt u meer informatie over een bepaald nest bij een fokker en dat hoeft niet per se een bij de rasvereniging aangesloten fokker te zijn, dan kunt u contact opnemen met de rasvereniging. Daar kunt u al uw vragen stellen en krijgt u eerlijk en deskundig antwoord. De telefoonnummers vindt u op hun site. Een andere manier is zelf op internet naar fokkers zoeken. Een goede startpagina is bijvoorbeeld labrador-fokkers.startpagina.nl. Hierop staan betrouwbare fokkers per provincie gerangschikt. Via deze site kunt u tevens doorklikken naar een puppy vraag-en-aanbodpagina.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Sommige fokkers vragen minder voor hun pups omdat ze een lager bedrag voldoende vinden. Het is een misverstand te denken dat een pup van 1100, per definitie beter is dan een puppy van 800! Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Deze teefjes krijgen soms meerdere nesten per jaar. In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Deze nestjes worden dus geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
licg.nl Labrador Retriever.
Wilt u een volwassen Labrador aanschaffen dan kunt u terecht bij de rasverenigingen, zij bemiddelen bij herplaatsing. U kunt ook terecht bij een asiel en soms zijn bij geleidehondenscholen voor de opleiding afgekeurde Labradors beschikbaar. Het is verstandig om bij de aanschaf van een pup of oudere hond duidelijke afspraken te maken. Het gebruik van een goed koopcontract is bij de aanschaf van een puppy zeer aan te raden.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Super mooie labrador pups te koop. Te koop super mooie lieve labrador pups.geboren 02-10-2017 onze pups zijn in huiselijke kring opgegroeid zijn elke twee weken ontwormt volledig naar gekeken door de dierenarts en gezond verklaart zijn alle gechipt en ingeënt en hebben allemaal een paspoortje ze krijgen allemaal een leuk puppy pakketje mee met.
Labrador puppyvoer Specifiek voer voor Labrador Retriever pups Royal Canin.
Ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren. Speciale brok voor de Labrador Retriever pup. De unieke vorm en het formaat van de brok helpt je Labrador Retriever pup om de brok makkelijk op te pakken en te kauwen.
Labrador Puppy Behangwebshop.nl.
Breedte 4.16 m Lengte 2.54 m Aantal Banen 4 Kleuren N/B Thema Animals Butterflies Bekijk alles van het merk BWS Bekijk de gehele collectie BWS lijmadvies Bison Behangplaksel voor Vliesbehang kwaliteit Vliesbehang name/groep N/B. Schrijf de eerste beoordeling van dit product.
Labrador puppy speelt met voet Hart Voor Dieren.
Labrador puppy speelt met voet. Skip de ad in. EMBED THIS PLAYER. LINK THIS PLAYER. @Your Company Title. Dit vind je ook leuk. Leeuwin is verliefd. Vosjes op trampoline. Postbode knuffelt elke dag een hond op zijn route. Pas op: deze zaken zijn giftig voor je vogels!
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Dit ivm overlijden van haar trouwe, lieve oude labrador afgelopen zomer. Ze mist het zo enorm om een hond om haar heen te hebben! Ze zoekt bij voorkeur een labrador teefje, vanaf 5 a 6 jaar ongeveer. Jonge labrador gezocht.

Contacteer ons