Op zoek naar tsjechoslowaakse wolfhond?

Home.
Home.
Tsjechoslowaakse Wolfhond te koop. Er zijn nog 1 reu en 1 teef te koop van de in december 2014 geboren nesten van de Tsjechoslowaakse Wolfhond. Deze jonge honden hebben zeer grote potentie in de showhondenwereld en komen uit ouders die beide NL kampioen zijn.
Tsjecho-Slowaakse wolfhond Rassen Honden Hondenrassen.
Tsjechoslowaakse Wolfhondenkennel van t Aelse Sluske. Na meer dan 10 jaar gefokt te hebben met de Tsjechoslowaakse wolfhond, ben ik daar nu mee gestopt, en heb alleen nog een volledige getestte mooie, gezonde dekreu beschikbaar Ik ga nu met verder met het fokken van de Tamaskan Dog.
Rasinformatie Tsjechoslowaakse wolfhond Kennel Vom Weidenwald.
Een Tsjechoslowaakse Wolfhond is een roedeldier en zal te alle tijde de roedel waarin hij leeft bij elkaar willen houden. Zo zal hij sterk reageren als hij alleen gelaten wordt en zal dit dan ook in een vroeg stadium getraind moeten worden.
Vanbeetsehoven Uw eerste pup van de Tsjechoslowaakse Wolfhond.
Uw eerste pup van de Tsjechoslowaakse Wolfhond. Uw eerste pup van de Tsjechoslowaakse Wolfhond. Uw eerste Tsjechoslowaakse Wolfhond pup. Voordat de beslissing op een pup valt, moet u er zeker van zijn dat u bereid bent om uw tijd en aandacht aan de hond te besteden.
Home NVTW.
Voor de eigenaren, fokkers maar ook voor geïnteresseerden. Ons doel is vooral informatie geven over ons mooie ras en om fokkers, liefhebbers en geinteresseerden van de Tsjechoslowaakse Wolfhond tot elkaar te brengen. Wij houden dan ook regelmatig een leuke activiteit om mensen kennis te laten maken met deze honden en met elkaar, welke door het gehele land plaats vinden en waar iedereen welkom is.
Tsjechoslowaakse Wolfhond kennels in Nederland Doggo.nl.
Lekdijk 24 A 295 7CA Nieuw-Lekkerland. Wij zijn een hobby fokker van de Tsjechoslowaakse Wolfhond. Hondenfokker Meer info. Tsjechoslowaakse Wolfhonden Vanbeetsehoven. Beetserweg 75 9551 VD Sellingen. Vanbeetsehoven is een kleinschalige kennel waar puppy's' in huiselijke kring met alle aandacht opgroeien.
Wolfhonden TsW's.'
Daardoor zal hij een sociale, vriendelijke, aanhankelijke en gehoorzame hond kunnen worden. De Tsjechoslowaakse Wolfhond is stoere ondernemende hond, die graag actief bezig is. Het is geen hond die je een hele dag alleen in een kennel kunt opsluiten zonder contact met zijn eigenaar.
Tsjechoslowaakse Wolfhond rasbeschrijving Doggy.net.
De Tsjechoslowaakse Wolfhond heeft veel beweging nodig en heeft een groot uithoudingsvermogen. Algemeen: De Tsjechoslowaakse Wolfshond is een stevig gebouwde hond, meer dan middelmatig groot met rechthoekig lichaam. De hond gelijkt qua lichaamsbouw, beweging, beharing en kleur op de wolf.
Tsjecho-Slowaakse wolfhond Wikipedia.
De fok van de honden stopte tot 1971 bijna volledig. Pas tien jaar later in 1982 werd de club voor Tsjechoslowaakse wolfhonden gesticht en de fokkerij weer begonnen. In 1989 werd de Tsjechoslowaakse wolfhond door de FCI voorlopig erkend en in 1999 volgde volledige erkenning.

Contacteer ons