Op zoek naar beauceron?

Beauceron Honden rassen Honden DierenDokters.
De Beauceron werd van oorsprong gefokt voor het hoeden en drijven van schapen en ander vee op de grote vlakten rond Parijs. Er is geen werk meer voor de Beauceron, maar hij moet zijn energie wel te allen tijde kwijt kunnen.
Karakter en omgangstips De Beauceron Beauceronclub Nederland sinds 1977.
Sommige mensen zien nervositeit en zenuwachtig gedrag aan voor temperament, maar een Beauceron die constant keft, voortdurend in beweging is zelfs wanneer zijn baas dat niet is en voortdurend hijgt ook als het niet warm is heeft niet veel temperament.
Beauceron Wikipedia.
Door selectie en een opvoeding die hem discipline leert is de beauceron een gezelschapshond die intelligent is en gehoorzaam en een evenwichtig karakter bezit. De beauceron wordt als hoede, waak en beschermhond ingezet. Hij kan ook als familiehond worden gebruikt, maar je moet zijn geschiedenis en achtergrond altijd in het achterhoofd houden.
Beauceron Vereniging Nederland voor en door Beauceron bezitters.
Beauceron Vereniging Nederland is een jonge en actieve vereniging met het oog op ontwikkeling en welzijn van het ras Beauceron in samenspraak met haar leden en fokkers. Deze site is bedoeld voor alle geïnteresseerden in de Franse Herder die decennia geleden intrede deed in Nederland en zijn/haar roots in Frankrijk vindt.
Beauceron.
Regelmatige beweging is wel een vereiste voor deze atleet. De Beauceron maakt dan ook, buiten zijn oorspronkelijke doel, zijn opmars in diverse actieve sportdisciplines als waterwerk en canicross. De rasverenigingen; Beauceron Club Nederland en Beauceron Vereniging Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Beauceron.
Beauceron Rassen Hondenplaza.
De rasinformatie op deze pagina werd verzorgd door Manuela Schmidt. Berger de Beauce 2003. Meer op Hondenplaza over: Beauceron. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Beauceron. Er zijn video's: Video's' Beauceron. Er zijn Honden profielen: Profielen Beauceron. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Beauceron.
BEAUCERON.
LIVING NEXT DOOR. De Beauceron, ook wel Bas Rouge of Berger de Beauce genoemd, is één van de Franse herders, die aan het eind van de 19de eeuw op de grote vlaktes rond Parijs, in gebruik waren bij de Franse boeren.
Beauceron GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Beauceron. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Beauceron Rassen Honden Hondenrassen.
De honden kunnen erg geschikt zijn als gezinshond, ze houden namelijk erg van kinderen. De raskenmerken voor de Beauceron zijn dat de honden erg verstandig en moedig zijn. Ze waken graag op een erf. Het karakter van de Beauceron is moedig en verstandig.
Karakter Beauceron la Duchesse de la Fosse.
Een Beauceron kan soms eigenwijs zijn en heeft veel behoefte aan beweging en contact met zijn baas. De Beauceron heeft een herdershondkarakter, alert en op de baas gericht. Ook zijn er verhalen over de Beauceron als oorlogs, speur en reddingshond.

Contacteer ons