Op zoek naar border collie?

Border Collie Pedigree.
Het Border Collie mannetje weegt normaal zon 20 kg en kan 50-56 cm hoog worden, een gezond vrouwtje kan 19 kg wegen en 46-52 cm worden. Karakter, eigenschappen en temperament. De Border Collie is uiterst intelligent, heeft de instinctieve neiging tot werken en reageert heel goed op training.
Karakter De Border Collie.
De Border Collie. The Flying Freaks. Zoeken naar: Zoeken. De Border Collie. Iedere individuele bordercollie is natuurlijk anders. Er zijn dus altijd uitzonderingen op hoe het karakter omschreven wordt. Omgang met mensen. En goed gesocialiseerde border collie kan heel goed met mensen opschieten.
Border Collie Club Nederland.
Zij mag een dagdeel mee met de kudde van het Groene Veld zodat ze kan zien hoe dat gaat en de oorsprong kan zien waar de Border Collie voor gefokt is. Wij wensen je heel veel plezier en zullen jullie zo spoedig mogelijk in contact brengen!
De Border Collie Doggo.nl.
Net zo duidelijk als de Border Collie zich weet uit te drukken, is hij ook in staat de geringste non-verbale signalen van zijn baas te lezen. Zo kan het dus lijken of een goed gehoorzame Border Collie welhaast telepathisch in contact staat met zijn baas.
licg.nl Border Collie.
Wanneer de Border Collie te weinig te doen heeft, kan dat leiden tot het drijven of achtervolgen van andere huisdieren, voorbijgangers of zelfs autos. Border Collies die consequent opgevoed worden zijn over het algemeen vriendelijke honden die erg gehoorzaam zijn.
Border Collie Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Border Collie. De Border Collie is een hond met een enorme drive om veel te bewegen en werd en wordt nog gebruikt om vee bijeen te drijven. Binnen de populatie worden twee lijnen gefokt: een werkhondenlijn en een showhondenlijn.
Opvoedingsgids voor Border Collies schapenhoeve.
De opvoeding van de Border Collie en het leren te aanvaarden van de huis, tuin en keuken regels bepaalt uiteindelijk of u een prettige danwel een gestoorde Border Collie in huis hebt. Er zijn wel degelijk echte nadelen te noemen over de Border Collie.
Bordercollie Hondencentrum.
De Border Collie is zeer werkwillig, slim, intelligent, een snelle leerling, beweeglijk, waaks, zeer gehecht aan zijn baas en zijn gezin, hard voor zichzelf en zeer moedig. De Border Collie heeft een bezigheid nodig anders zal hij er zelf wel een zoeken én vinden.
When the Border Collies Get Bored. YouTube.
Funniest Border Collie Videos 2017 Funny Dogs Compilation Duration: 459. Funny Animals 35475, views. Transformations How to Train an Aggressive Border Collie Utah Dog Trainers Duration: 4122. Ty The Dog Guy 16977, views. BORDER COLLIE THE WORLD'S' SMARTEST DOGS Duration: 2434.
Border Collie Dog Breed Information, Pictures, Characteristics Facts Dogtime.
The Border Collie, a medium-sized dog at 30 to 45 pounds, possesses a seemingly supernatural amount of energy and stamina a hardiness that was developed when he was required to work all day in the hills and valleys of the rugged Scottish border country, sometimes running 50 miles or more a day.

Contacteer ons