Resultaten voor dalmatier

Dalmatiër Puppy YouTube.
MAXI DE DALMATIER Duration: 016. adhdbount 3579, views. DierenpraatTV Duration: 1033. DierenpraatTV 150818, views. Dalmatier Claire en poes tijger Duration: 127. rudolf ekhart 156 views. OnneDi 692238, views. Engelse Bulldog Duration: 115. Royal Canin Belgium 2523, views. Onze dalmatier Dasha / 2 tennisballen!
Dalmatiër Wikikids.
Koningen en andere rijke mensen droegen deze mantels en hadden vaak Dalmatiërs en werden dus vernoemd naar die dure mantels. de Dalmatiër werd vroeger gebruikt als jachthond. Vroeger mochten deze honden ook meelopen naast koetsen. 101 Dalmatiërs is een film waarin veel dalmatiërs voorkomen.
Nederlandse Club voor Dalmatische Honden Algemeen.
En in samenwerking met het Din-fonds Dalmatier in Nood. Daarnaast geven wij 5 keer per jaar het clubblad Dalmatisch Nieuws uit waarin veel informatie over het ras wordt gegeven en inbreng van onze leden zeer op prijs gesteld wordt. Copyright c 2014.
Dalmatische hond of Dalmatiër Rassen Honden Hondenrassen.
De Dalmatische hond of Dalmatiër heeft heel wat beweging nodig, ze hebben een goed uithoudingsvermogen en vinden het heerlijk om de hele dag te kunnen bewegen. De verzorging van de honden is minimaal, borstelen als zij in de rui zijn wordt aangeraden en verder iedere dag volop wandelen.
Dalmatiër Pedigree.
Dalmatiërs kunnen last hebben van nierstenen. Sommige honden hebben ook huidproblemen en sommige worden doof geboren. De ideale eigenaar. Dalmatiërs zijn perfecte gezelschapshonden, waakhonden en geweldige huisdieren voor het gezin, maar omdat ze sterk en heel actief zijn moeten ze wel in de hand gehouden kunnen worden.
Dalmatier informatie over het karakter Dalmatier Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Dalmatier. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Dalmatier fokker of kennel.
Dalmatiër Wikipedia.
De dalmatiër is door de bekende Disneyfilm 101 Dalmatians zeer beroemd geworden en geliefd door vooral kinderen maar ook volwassenen van de gehele wereld. Daardoor echter, zijn de Dalmatiërs ook zeer geliefd door broodfokkers, en zijn er steeds meer honden in het asiel beland.
Dalmatiër, een stippeltjeshond Dier en Natuur: Huisdieren.
Volgens oude verhalen komen de voorvaderen van de dalmatiër vanuit Indië en werden ze via Egypte naar het oostelijke middellandse zeegebied geïmporteerd. Vermoedelijk trok de dalmatiër van de Dalmatische kust verder naar Engeland en Frankrijk. In 1792 beschreef en tekende Thomas Bewick de dalmatiër in zijn werken.
Dalmatier Hondenvoer.
Hond per Ras C tm D. De Dalmatier Voer Specialist. Dit ras staat bekend om zijn rustige, aanhankelijk en zeer vriendelijke karakter. Het actieve karakter van dit ras zorgt ervoor dat Dalmatiër Hondenvoer een hoger energiegehalte heeft. Een verder veel voorkomend probleem bij dit ras is doofheid.
Dalmatier Honden rassen Honden DierenDokters.
Hoe doe ik dat bij honden? 0 1 jaar. 1 8 jaar. Verzorging oudere katten. Hoe doe ik dat bij katten? Home Honden Honden rassen Dalmatier. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NCDH Nederlandse Club voor Dalmatische Honden.

Contacteer ons