Zoeken naar labradoodle

Didgeri Doodle Kleinschalige fokker van het unieke ras de Australian Labradoodle.
Deze liefde voor honden en met name het unieke ras de Australian Labradoodle, uit zich in het actief bezig zijn met de honden en het op verantwoorde wijze fokken van een nestje. De Australian Labradoodle is een erge leuke hond, met goede karaktereigenschappen.
peelhoeve De Australian Labradoodle.
Eigenschappen van de Australian Labradoodle. D e Australische multigen Labradoodle veel meer dan alleen maar een Poedel Labrador kruising.Een uitzonderlijk hoog intuïtief vermogen: De Labradoodle voelt zeer goed emoties aan, ze zoeken oogcontact en proberen je of op te vrolijken of te troosten.
Hoe kunt u in aanmerking komen voor een een labradoodle pup?
Labradoodle en allergie. Wij zijn aangesloten bij.: Als u allergisch bent.: Alleen een echte Australian labradoodle heeft de beste allergievrije vacht. Maar hoe herkent u het verschil tussen een gewone' en een echte Australian labradoodle? Wij hebben de verschillen voor u op een rij gezet.
Vind labradoodle in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Mooie Labradoodle f4 pups. Mooie f4 medium labradoodle pupsgeboren, 17 oktober.ze groeien op midden in onze huiskamer samen met andere honden en kleine kinderen.de pups zijn blond en zwart van kleur.voor meer info of foto's' graag via de mail.voor het reserveren van een pupvragen, we 100-aanbetaling.
Labradoodle Wikipedia.
Een gezonde labradoodle wordt ongeveer 14 jaar oud. De vacht van de labradoodle vraagt enige tijd en aandacht, ongeacht of de hond krullen heeft of niet. Het wordt aangeraden de vacht wekelijks tot dagelijks te borstelen, afhankelijk van de lengte en de textuur.
Dutch Doodles.
Het Doodlehof Australian Labradoodles.
Peaches en Pooka zijn in blijde verwachting! De wachtlijst voor deze dames is vol maar de wachtlijst voor standaard dooodles is open. Hou daarom zeker deze pagina in de gaten voor updates. 2015 Het Doodlehof Website updates by Harja Schrijver created by Jessie Repriels.
Dazzling Labradoodles, fokker van de Australian Labradoodle.
De Bonte Labradoodle U kunt bij ons terecht voor parti colour Australian Labradoodle pups U kunt bij ons terecht voor parti colour Australian Labradoodle pups.
Daarom is De Bonte Labradoodle lid van de Australian Labradoodle Association Europe. De ALAEU hanteert strenge regels waar alle aangesloten fokkers zich aan dienen te houden. Klik op de link voor meer informatie over de fokregels en de code van ethiek.
Australian Labradoodle Club Nederland.
Hartelijk welkom bij de Australian Labradoodle Club Nederland. Ons doel is eigenaren van Australian Labradoodles met elkaar in contact te brengen en de belangen van het ras te behartigen. De ALCN is voor en door eigenaren. Foto van jouw Australian Labradoodle op onze site?

Contacteer ons