Meer resultaten voor vizsla

Vizsla De Jagersvereniging.
Vizslas zijn er in twee varianten: de kortharige en de draadharige Vizsla. Beide typen zijn geschikt voor het werk in zowel het veld als in het bos en in het water. Vooral de draadharige Vizsla verdraagt zwaar terrein en extreme weersomstandigheden goed.
Vizsla Dog Breed Information, Pictures, Characteristics Facts Dogtime.
The Vizsla Club of America was formed in 1954 and the American Kennel Club recognized the breed in 1960. Breeders have worked to standardize the distinctive Vizsla appearance and aristocratic bearing that you see today. Today the Vizsla is a beloved companion who can be found performing a multitude of jobs.
Vizsla Korthaar informatie over de Vizsla Korthaar Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Vizsla Korthaar fokker of kennel. Heb je al een Vizsla Korthaar pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Vizsla Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Onze dochter is van plan haar Vizsla mee te nemen op wintersport begin maart de temperatuur is dan niet zo erg laag meer hopen wij Het is een gebied waar je goed kunt wandelen wat we dan ook zullen doen.
Vizsla Korthaar.
Lopen naast de fiets is een uitstekende manier om een Vizsla voldoende beweging te geven, mits de hond volgroeid is. De Vizsla is een rustige, vriendelijke hond die niet bestand is tegen een ruwe behandeling maar met een tactvolle baas tot grote prestaties kan komen.
Hongaarse Staande Vizsla Pedigree.
Hongaarse Staande Vizsla. De Hongaarse Staande Vizsla is de nationale hond van Hongarije. Het is moeilijk vast te stellen waar hij oorspronkelijk vandaan komt, maar zijn geschiedenis gaat terug tot de 9de eeuw toen de met elkaar oorlog voerende Magyarenstammen van de steppen van Azië wegtrokken en zich vestigden in wat we tegenwoordig kennen als Hongarije.
Vizsla Wikipedia.
De Vizsla is een uiterst actieve hond met een vriendelijke, intelligente en gehoorzame aard. Hij kan gemakkelijk worden getraind en heeft een enorm uithoudingsvermogen. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Magyar Vizsla op Wikimedia Commons.
Wat voor soort hond is de Vizsla.
Later zouden de turken zelf, die in 1526 Hongarije bezetten, andere voorouders van de Vizsla hebben ingebracht Vizsla betekent in het Turks zoek" en in het Hongaars aanwijzen, namelijk de Tartese Gele Hond, een vogelhond en de Sloughi, een windhond.
Vizsla Dog Breed Information on Vizslas.
History and Health. Dog Breeds A-Z. History and Health. The Vizsla, also known as the Hungarian Pointer, the Hungarian Vizsla, the Magyar Vizsla, the Yellow Pointer, the Smooth-Coated Vizsla, the Short-Haired Hungarian Vizsla and the Vizsla Korhaar, is an ancient breed.
Varratos Vizsla.
De Vizsla heeft een heel lief karakter, levendig temperament, een aangeboren vrolijkheid en toewijding. Maar ook alert, attent en elegant. Dat is de Magyar Vizsla. De Magyar Vizsla wil worden begrepen als een partner en past zich onvoorwaardelijk aan zijn baas aan.

Contacteer ons