Zoeken naar tatrahond

Tatra Hond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Dit ras moet niet verward worden met de Slowaakse hond, de Tchouvatch, die ook wel Tatra Tchouvatch wordt genoemd. De Tatra Hond is een Pools ras en was een typische berghond die de kudden moest bewaken tegen menselijke en dierlijke vijanden.
Karakter www.tatrahond.nl.
Bovendien is er vaak na afloop van de puppycursus een speelkwartiertje. Hier leert Uw hond met andere honden om te gaan en zich honds te gedragen. Van nature kan de Tatra over het algemeen goed met andere honden om gaan.
Polski owczarek podhalanski of Tatrahond Rassen Honden Hondenrassen.
Omgang met kinderen is geen probleem, als de hond vanaf pup zijn, dit ook heeft meegemaakt. De Tatrahond vindt zijn oorsprong in Polen in het Tatragebergte waar hij vooral vroeger veel gebruikt werd voor zijn originele doel waar hij voor bestemd was het bewaken van de schaapskuddes en het boerenerf.
Karakter Tatrahond Karakter Owczarek Podhalanski Karakter Tatra.
Wij fokken zo af en toe een nestje Tatra Pups, ofwel Polski Owczarek Podhalanski Puppies, Tatrahond Pups, Podhalaner Welpen, podhalanski owczarek, Tarta Puppies, genoemd, dit volledig volgens de geldende fokeissen die gesteld zijn aan dit geweldige ras.Op deze site kun je alles vinden over het karakter en de verzorging van de Tatrahond.
Tatrahond.
Helemaal trots, onze witjes stonden in het maandblad Onze Hond maand november! Een leuk artikel met veel fotos van Bojar, Juna, Malec en zelfs Jasny staat op de cover! Filmpje van de puppies van Bojar en Juna, gemaakt door Y.Behrtel.
Tatrahond informatie over de Tatrahond Royal Canin.
Home Tatrahond Producten. Net als een groot aantal andere grote Europese Molossers, stamt de Tatrahond waarschijnlijk af van Tibetaanse Herdershonden.Zoals veel berghonden had de Tatrahond of Polski Owczarek Podhalanski als doel zelfstandig het vee te beschermen tegen grote roofdieren. Het zal duidelijk zijn dat de Tatrahond geen flauwe jongen is.
Tatrahond Wikipedia.
De Polski owczarek podhalanski of Tatrahond is een hondenras. De Tatrahond is nauw verwant met de kuvasz en uva en vermoedelijk ook met de andere grote herders van Europa. Hij stamt direct van grote Aziatische doggen af, die meer dan duizend jaar geleden naar Europa kwamen.
Gezondheid en welzijn www.tatrahond.nl.
Hieronder volgt een heel verhaal inzake de gezondheid en welzijn van de Tatrahond. Zeker voor mensen die geïnteresseerd zijn in het ras en overwegen een pup of volwassen hond aan te schaffen, adviseer ik toch even om de tijd te nemen het door te lezen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Tatrahond.
Hij zal het wel op prijs stellen als u de centrale verwarming een paar graden lager zet. Okee, nu zou ik graag willen weten of er iemand is met een Tatrahond, PyreÃnse berghondKuvasz, of een Maremma Of iemand die er veel over weet?
Gezondheid vd Tatra www.tatrakennelbiacaperla.com.
gastenbook Biaca Perla. over de hond. tatra in huis. gezondheid van de tatrahond. De tatra hond is van nature een sterke en gehard ras dat ondanks zijn grotere maat toch doorgaans een mooie hoge leeftijd kan behalen van 10 a 12 jaar of zelfs ouder.,

Contacteer ons