Op zoek naar akita?

Akita Inu: Eigenwijze krachtpatser! The Sushi Times.
De amerikaanse Akita is qua naam ontstaan in 2006, de Akita is in het jaar 2000 gescheiden waarbij de Japanse Akita enerzijds en de Great Japanese Dog anderzijds later Amerikaanse Akita genoemd de scheiding in 2000 plaatste de Great Japanese Dog in de ras groep 2, waar deze later als Amerikaanse Akita in rasgroep 5 terecht kwam.
Akita Pedigree.
Via skeletresten en radiometrische datering heeft men hem weten te traceren tot 5000 v.Chr, hoewel de specifieke geschiedenis van het ras pas sinds de laats 350 jaar wordt opgetekend. De Akita was ook bekend als de Odate hond genoemd naar de ruige bergstreek Odate in de prefectuur Akita, op het eiland Honshu in Japan.
Akita stad Wikipedia.
Kernsteden Akita Amagasaki Aomori Asahikawa Fukuyama Funabashi Gifu Hakodate Higashiosaka Himeji Iwaki Kagoshima Kanazawa Kashiwa Kawagoe Kochi Koriyama Kurashiki Kurume Maebashi Matsuyama Miyazaki Morioka Nagano Nagasaki Nara Nishinomiya Oita Okazaki Otsu Sagamihara Shimonoseki Takamatsu Takasaki Takatsuki Toyama Toyohashi Toyonaka Toyota Utsunomiya Wakayama Yokosuka. Zie de categorie Akita, Akita van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Akita Hondencentrum.
De Akita heeft tijdens zijn bestaan al veel Ups en Downs gekend. Discussie tussen het Japanse en Amerikaanse type. Dit is ondertussen al vanaf 1 januari 2000 opgelost en zijn dan erkent door de FCI in twee rassen: de Akita Inu en Amerikaanse Akita.
Akita.
Het flinke formaat bleef behouden, voor het type ging men terug op de vanaf 1600 in Akita voorkomende Akita Matagis, die daar in gebruik was als jachthond. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben?
Akita Rassen Honden Hondenrassen.
De staart van de honden is als een soort pluim, hij wordt vaak als een krul op de rug gedragen. De honden zijn geschikt voor een gezin met jonge kinderen, maar laat hen hier dan ook goed aan wennen, een goede socialisatie is bij de Akita van groot belang.
Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst NOS.
Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst. Akita Raad van Beheer. Het is niet terecht dat de akita op de lijst met gevaarlijke honden staat. Dat zegt Irma Jansen van de vereniging voor Japanse rashonden Nippon Inu.
Togarashi Akita's.'
Autohuur Akita Auto huren in Akita Holiday Cars.
Ben ervan bewust dat de verkeersregels in Akita erg kunnen verschillen van thuis. Zorg ervoor dat u uzelf goed voorbereid om te verkomen dat u boetes krijgt. Bewegwijzering, parkeren en rijstijl kunnen verwarring veroorzaken als u een huurauto rijdt in Akita.
Akita Honden 2dehands.be.
zeer mooie witte akita inu pus. zeer mooie zuiver witte akita inu pups wij hebben een nestje van zuiver witte akita pups uit eigen kweek pups zijn geboren13/09/2017 en zijn h. 1 november 2017 1026: Bocholt. Akita pups te koop.

Contacteer ons