Op zoek naar amerikaanse beagle?

Het HondenForum Bekijk onderwerp Bestaat er zoiets als Amerikaanse of Engelse Beagles?
Op de site van deze fokker staat dat ze vooral de Amerikaanse lijn fokken. Bestaat er zoiets? In onze hondenencyclopedie staat dat de beagle een Engelse hond is. Volgens de fokker is de Engelse beagle wat vlekkeriger dan de Amerikaanse.
De Beagle Oorsprong Beagle Club Nederland. Welkom bij de Beagle Club Nederland.
Rastypisch voor het Amerikaanse type is dat deze Beagle over het algemeen compacter en korter in rug is, korter hoofden duidelijker stop heeft, meer verfijnd is en een zachtere uitdrukking heeft dan de Engelse Beagle. De Engelse Beagle heeft doorgaans een langere schedel en snuit, minder stop en vlakkere schedel.
Beagles kennel Uit t Wilgenbosch.
De Amerikaanse Beagle heeft een mooi gesloten zwart dek. Het karakter van de Amerikaanse Beagle is wat zachter dan van de Engelse; hij voldoet prima als huishond. De Amerikaanse Beagle is kindvriendelijk en is makkelijker in huis dan de Engelse Beagle.
De standaard van de Beagle van Beagles From Elly's' Pack.
Op dit ogenblik worden er per jaar ruim 600 Beagles ingeschreven in het Nederlands Hondenstamboek. De Pocket Beagle, die niet hoger meet dan 10 inches 25 cm komt niet meer voor. Wel kennen we het Amerikaanse en het Engelse type.
Kennel Uit t Wilgenbosch, Amerikaanse Beagle Startpagina Facebook.
Kennel Uit t Wilgenbosch, Amerikaanse Beagle. 19 maart 2016. Pups van Babs, geboren 10 maart pups reeds gereserveerd. Kennel Uit t Wilgenbosch, Amerikaanse Beagle. 26 januari 2016. Pups van Tessie, geboren 16 januari jl. Kennel Uit t Wilgenbosch, Amerikaanse Beagle.
Lagecamp www.lagecamp.nl.
Dekreu Beagle nieuw. Onze Beagle s. Pups van de lagecamp. Beaglekennel en herplaatsburo van de Lagecamp. Voor herplaatsingen kijk ook op www.hondenherplaatsinglagecamp.com. Beaglekennel van de Lagecamp Mijn naam is Rianne van den Berg en fok met veel liefde Amerikaanse Beagles.
beaglekennel.
Wij hebben Amerikaanse beagles. De Amerikaanse Beagle is kleiner dan de Engelse en valt op door zijn prima bone en het mooie vierkante type. De Amerikaanse Beagle heeft een mooi gesloten zwart dek zadel. De beagle kenmerkt zichzelf door een vriendelijk, levendig karakter, waardoor hij gemakkelijk is in de omgang.
De Amerikaanse Beagle De Kleine Broer Van De Engelse Beagle.
Wel wordt er een verschil gemaakt tussen de Engelse en Amerikaanse Beagle omdat ze in Amerika verschillende rasstandaarden gebruiken dit wil zeggen dat de Amerikaanse Kennel Club AKC, officieel erkend in 1885, op bepaalde punten andere maatstaven hanteert dan de Engelse en Nederlandse Beagle verenigingen.

Contacteer ons