Zoeken naar boxer pups te koop

Pups.
Ook is een goede fokker begaan met het welzijn van de pups en zal hij zijn best doen om de overgang naar een ander thuis zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat u informatie krijgt over hoe u de eerste tijd met de pup moet omgaan, waar u op moet letten, vaak krijgt u voer mee en een doek of speeltje dat ruikt naar het nest. Het is ook fijn als u, ook na de koop, mag bellen als u vragen heeft. Krijgt u de indruk dat de fokker alleen geïnteresseerd is in het sluiten van de deal, is hij niet geïnteresseerd in waar de pup terecht zal komen en krijgt u weinig informatie mee, dan kunt u hier beter geen pup kopen. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen! Een stamboom is geen garantiecertificaat voor een gezonde, lieve en mooie Boxer of hond in het algemeen.
Boxer pups te koop Te koop Tweedehands.nl.
Boxer pups te koop. 214 x bekeken sinds 12 mei 2018. 1 van 1. Overige rassen Website.: Wij zijn ook OPEN op donderdag 10MEI! Wij hebben prachtige raszuiver pups beschikbaar, de pups mogen onmiddellijk mee naar hun gouden mandjes!: Bezoek onze website: www.puppyforall.be en ontdek onze beschikbare pups!
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Vrouwtje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Te koop jack russel pup. Bij deze verkkop ik jack russel pups blauwe voor info bellen na 14 uur. Particulier Vrouwtje Jack Russell minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 350, Schriek Belgi.
Boxer Puppies Honden.
mooie en gezonde Boxer Puppies. Mannelijke en vrouwelijke Boxer puppies beschikbaar. Mooie en gezonde Boxer Puppies. Mannelijke en vrouwelijke Boxer puppies beschikbaar. Mooie mannelijke en vrouwelijke Boxer-pups. Super uitziende en gezonde bokserpuppy's.' Gezonde Boxer Puppies hebben een nieuw thuis nodig. Boxer pups super.
Vind boxer pups op Marktplaats.nl.
dogs of the dutch. Wij hebben een prachtig nestje boxer pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.
Nestje mooie Boxer pups puppies kopen verkopen fokker Houssin Kuurne.
Jacob, de boxer. Djengo, de Boxer. Luna, de Boxer. Boxer pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Boxer pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken.
Boxerkennel Wordanis heeft boxer pups te koop met stamboom.
De boxer pups zijn geboren. 2008 copyright Boxerkennel van Wordanis. Boxerkennel van Wordanis. Erik, Herma en Debbie Fick Laag Werveld 4 5835 CP Beugen. 0485 362635 / 0619474357. BOXERKENNEL heeft pups met stamboom te koop. Pups met stamboom beschikbaar bij boxer fokker.
Puppyplaats.nl Boxer pups aangeboden.
6 reutjes en 4 teefjes Moeder is een kruising tussen een Mechelse herder en boxer de vader is een Amerikaanse stafford De pups zijn 2 mei geboren De pups worden voor dat ze het net mogen verlaten gechipt en geënt Voor vra. 10 lieve pups te koop!
Pup en herplaatsers te koop Boxer Startpunthonden.
Boxer, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Boxer. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Wie zijn wij Boxerfreak.
De door ons gefokte pups worden in huis geboren en groeien bij ons in huis op, wij doen dit omdat wij het belangrijk vinden om goed gesocialiseerde pups te fokken. Wij bezoeken regelmatig een tentoonstelling met onze boxers met veel succes, vooral in het buitenland en af en toe eens in Nederland.

Contacteer ons