Op zoek naar duitse herder pup?

Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties. HSV De Griffioen, Wolvega. Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?
Duitseherder Puppies Honden.
Staande Hond Puppies. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop. King German Shepherd Type, langharig. Duitse Herder pups. Vrouwelijk Duitse herder pup. Duitse herder Puppies. Duitse herder Puppies. Duitse herder Puppies. Vrouwelijke Duitse Herderpop. Duitse Herder Puppies. Vrouwelijke Duitse Herderpop.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen. meld u nu aan. Eind mei 2017 is een uniek. boek verschenen over de. historie van de grootste. Nederland, de VDH. Vereniging van Fokkers. en Liefhebbers van. dit boek is een schat aan. informatie te vinden over. het wel en wee van het ontstaan, bloei en. groei van de VD H. De uitgave is voorzien. van interessante documenten en veel. Bestel hier uw boek. Wij adviseren u enkel een pup te nemen die.
Vind duitse herder pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Kennel ginger starlight heeft wegens anuleren nog een prachtig duitse herder teefje de pup is foto 3 beschikbaar vader yoshyi von haus dexel moeder international kampioen en vele anderen tittels op show is zeker een pup voor de show super gebouwd en super gangwerk uit zeer goeie bloedlijnen ouders vrij van.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel Von" Mayernhof." Rauwbloksweg 8 7691 BS Bergentheim. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Wij adviseren u enkel een pup te nemen die aan onderstaande eisen voldoen.: Fokkers die pups aanbieden met stamboom, certificaat van. fokniveau en koopovereenkomst. De ouderdieren zijn aangekeurd. met goed gevolg geröntgend, in bezit van een uithoudingsvermogen. diploma, africhtingkenteken en minimaal de exterieur kwalificatie. goed en er is gekeken naar de afstamming van beide ouderdieren. moeten bij elkaar passen. Fokken is immers t verbeteren van het. ras, niet het vermeerderen ervan. Ook deze pups worden gechipt., ontwormd en ingeënt aangeboden en zijn in het bezit van een. gezondheidsverklaring van de dierenarts. Daarnaast wordt er tussen. fokker en nieuwe eigenaar een koopovereenkomst afgesloten. koopovereenkomst biedt bescherming naar zowel koper als. In de Algemene vergadering van 29-11-2014 is het verenigings fokreglement aangenomen. Klik hier om deze te downloaden. Wenst u te adverteren op onze site? Stuur dan een verzoek in per mail naar: webmaster@vdh.nl. Kennel Van de Mauritshoek. Inschrijfformulier 2e Pre. De sluitingsdatum 17-05-2017 nadert voor de 2e Pré selectiewedstrijd. Inschijven op https//duitseherder.nl/sporten/africhting/inschrijfformulier-2e-pre: r. Tussenstanden Agility 2017. Download hier de tussenstanden Agility na de eerste wedstrijd van het seizoen Download hier de uitslag van de Wedstrijd bij Kringgroep Ypelaar r. Duitse Herder filmheld in oorlogsfilm.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse Herder gebruikshondenkennel Von" der Blitse Düne" bied een zwarte Duitse Herder pup uit. Duitse Herder gebruikshondenkennel Von" der Blitse Düne" bied een zwarte Duitse Herder pup uit KNPV lijnen te koop aan. Ze is 3 maanden oud en een mooi.
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herdershond is het meest op zijn plek bij een eigenaar die duidelijke regels hanteert, zijn pup uitgebreid socialiseert en de hond voldoende actie geeft, zowel lichamelijk als geestelijk. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Duitse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken.
Duitse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Duitse Herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. VDHVereniging van fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden. Prijs van een pup. Prijs is sterk afhankelijk van de combinatie van de ouders. Prijzen liggen globaal tussen de 400 en 1000 euro. De Duitse Herdershond of Deutsche Schäferhund, Alsatian was altijd al een prima herders en werkhond.
Onze Duitse herder puppies.
Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren.

Contacteer ons