Op zoek naar herdershond?

Duitse herdershond Pedigree.
De grondlegger van het ras, Kapitein Max von Stephanitz, fokte ze als werkhonden. Dit is nog steeds belangrijk voor veel fokkers, want het gezonde lichaam en het betrouwbare en trouwe temperament van de Duitse herder maken hem tot zon ideaal gezelschap.
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
De Duitse Herdershond De duitse herdershond is een van de populairste rassen ter wereld. De eerste honden stammen af van van de dieren die wer. De Schotse herdershond en de border collie Wanneer je op zoek bent naar een lieve en trouwe hond, zal een Schotse herder zeker wat voor jou zijn.
Duitse Herdershond Rashondenwijzer.
De Duitse Herdershond heeft een zeer grote kans op heupdysplasie en op slijtage van ruggenwervels spondylose. Door de hoge mate van inteelt kent de Duitse Herdershond een groot aantal andere ernstige ziektes, zoals allergieën, huidontsteking pyodermie, chronische oogontstekingen en dwerggroei.
Duitser Herdershond.
Wat begon als een harde, werkwillende diensthond groeide in de daaropvolgende decennia uit tot een type hond die werd ingezet als: politiehond, speur en reddingshond, hulphond, blindengeleidehond, waakhond, oorlogshond, herdershond en natuurlijk als sportieve gezinshond. Op alle gebieden blinkt deze harde, sportieve, baasgerichte, intelligente en werklustige uit.
Herdershond Wikipedia.
De nauwe band met de baas maakt de herdershond tot een aantrekkelijke huishond. Maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat sommige rassen wat scherp kunnen zijn en dat herdershonden niet altijd zijn ingesteld op het leven met kinderen of andere honden.
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herdershond is het meest op zijn plek bij een eigenaar die duidelijke regels hanteert, zijn pup uitgebreid socialiseert en de hond voldoende actie geeft, zowel lichamelijk als geestelijk. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Duitse Herdershond het ras is dat u zoekt.
Vind herdershond op Marktplaats.nl.
Herdershond The Mountain T-shirt Kids. The mountain t-shirt kids herdershond gewoon een goed t-shirt. We kunnen hier wel allemaal bulletpoints opdreunen met de voordelen van dit shirt, maar we kunnen er ook gewoon kort over zijn: dit zijn gewoon goede t-shirts.
Herdershond 7 definities Encyclo.
hond die vee drijft en bewaakt Voorbeelden: een herder met schapen en een herdershond, Duitse, Mechelse en Hollandse herdershonden zijn geschikt als. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/herdershond.: hond van een bepaald ras vb: de herdershond joeg het verdwaalde schaap terug Synoniem: herder.
Pedigree Duitse herdershond zooplus.nl.
terug naar overzicht. Pedigree Duitse herdershond Hondenvoer. Pedigree Duitse herdershond Hondenvoer. Pedigree Duitse herdershond volwaardig droog hondenvoer met gevogelte rijst, speciale gezondheidsformule voor Duitse herdershonden meer informatie. Pedigree Duitse herdershond Hondenvoer 5 12. 12 beoordelingen 12 Hier kunt u het product beoordelen.
Postiljon Angst in Buytenpark om agressieve herdershond.
Een 5-jarige herdershond uit de buurt zet sinds 25, jaar voortdurend de aanval in op vooral kleinere honden, maar ook grotere zoals Golden Retrievers. Dit melden diverse hondenbezitters, wonend in de omgeving van dit park. Afgelopen donderdag werd weer een Jack Russel gegrepen met bloedige afloop.

Contacteer ons