Meer resultaten voor labrador pups te koop

Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Onze eigen pups worden dus voorzien van een 12 maanden durende garantie op erfelijke afwijkingen. Dit alles netjes schriftelijk vastgelegd tussen koper en verkoper in het bijgewerkte actuele NLV koop en garantie overeenkomst 2015, aangepast aan de nieuwe wetgevingen. Daarin staat verwoord wat er van koper en verkoper word verwacht en waar hij of zij op kan rekenen. Verder proberen wij alle vragen die u hebt betreffende de aanschaf, voeding en opvoeding etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is, zeker bij aanschaf van een pup. Beste Labrador vrienden.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Praat bovendien eens met een Labrador Retriever liefhebber/eigenaar: hij/zij kent het ras immers heel goed. U kunt ook contact opnemen met een van de leden van ons Pupinfo-team. Zij kunnen u als geen ander uitgebreid informeren over het ras en uw vragen beantwoorden. Pups slapen veel. Leer uw kinderen om ze dan met rust te laten! Daarnaast zetten pups graag overal hun tandjes in. De verzorging en opvoeding van pups kost veel tijd en zorg. Koop nooit een pup op sites als Marktplaats.
Vind labrador pups op Marktplaats.nl.
Super mooie labrador pups te koop. Te koop super mooie lieve labrador pups.geboren 02-10-2017 onze pups zijn in huiselijke kring opgegroeid zijn elke twee weken ontwormt volledig naar gekeken door de dierenarts en gezond verklaart zijn alle gechipt en ingeënt en hebben allemaal een paspoortje ze krijgen allemaal een leuk puppy pakketje mee met.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen. De Algemene Begeleidings Commissie adviseert fokkers en pupkopers gebruik te maken van de NLV-koopovereenkomst. Wij raden u aan om na te gaan of het contract, dat u ter ondertekening krijgt aangeboden, de ongewijzigde tekst van het NLV-koopcontract bevatFokken en Pups; formulieren.
Labrador Honden 2dehands.be.
1 reutje beschikbaar kleur: zwart geboren op 12 augustus 2017 De pups staan onder wekelijkse controle van de dierenarts, zijn ingeënt tegen ho. 22 november 2017 1146: Aalter. labrador pups; blond. Wij hebben een prachtig nestje labrador pups te koop.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Prima verzorgende Franse Bulldog pups, Bent u op zoek naar een mooie en lieve pup, dan zit. Prima verzorgende Franse Bulldog pups, Bent u op zoek naar een mooie en lieve pup, dan zit u hier goed. Wij hebben namelijk een nestje met pups dat bes. Mooi bruine border collie pups! Mooie bruine border collie pups te koop!
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Bull terrier pups te koop 500. Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke bull terrier pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten.
Over ons.
In de kleuren Zwart BruinSilver, grey en Charoal. Als de pups de leeftijd hebben van 8 weken zoeken wij een nieuw tehuis voor hen, en dat is misschien wel bij U! In 2002 ben ik Tineke een dierenspeciaalzaak gestart in Amersfoort. In dit jaar kocht ik ook mijn eerste labrador: een chocoladebruin teefje die ik Beau noemde. In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is. Als beginnende hondeneigenaar is het gemakkelijk om je te vergissen of je te laten verleiden, dit kan tot gevolg hebben dat je later spijt krijgt van je keuze. Mijn advies is: kijk goed rond en koop niet de eerste de beste pup, kijk ook goed naar de moeder, zij is de basis en als zij niet gezond is of geen goed karakter heeft dan kunt u de pup maar beter niet kopen!
Achterhoek Marktplein Boerderij Labrador pups te koop marktplein.
Boerderij Labrador pups te koop. 26 mei, 1201: geplaatst in Dieren. Te koop aangeboden.: Bruine labrador pups, opgegroeid in een goed nest op boerderij. De pups zijn voorzien van: papieren, gechipt en ontwormd. Voor meer informatie of een bezichtiging bel 06-12389635.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.

Contacteer ons