Resultaten voor terrier

Rasgroep 3: Terriërs Rassen Honden Hondenrassen.
De Imaal Terrër, ook wel de Glen genoemd, is een krachtige terriër met een stoer uiterlijk. Jack russell terrier. Een Jack Russell Terrier is een leuke levendige hond Die met een duidelijke opvoeding het erg goed doet als huishond Ook zijn ze gek op racen, behendigheid jagen enz Het is een grote hond in een kleine verpakking.
Terrier wapen Wikipedia.
Vanaf eind jaren zestig zijn alle Terrier en Tartar raketten van de Amerikaanse marine vervangen door de Standard Missile. De Standard Missile, bestaat in 2 varianten: ER Extended Range net als de Terrier met booster en de MR Medium Range zonder booster.
Schotse Terrier Club.
Cesky terrier, het eerste erkende ras afkomstig uit Tsjechië, is het resultaat van doelbewuste kruising tussen de Schotse en de Sealyham terrier. Dandie Dinmont Terriër. De Dandie Dinmont is waarschijnlijk het enige ras dat zijn naam dankt aan een romanfiguur.
Home Nederlandse Kerry Blue Terriër Club.
De Kerry Blue Terriër op de foto. Welkom op de site van de Nederlandse Kerry Blue Terriër Club. De Kerry Blue Terriër stamt uit het Ierse graafschap Kerry. De Kerry Blue is een temperamentvolle, moedige en zelfverzekerde hond met een typisch Iers karakter.
terrier Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: terrier DE terrier EN terrier ES. Vertalingen terrier FRNL. 1 trou qui sert d'abri' à certains animaux hol.
Staffordshire-bulterriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.
Ierse Terrier.
Bij voorkeur moet hij tijdens de wandeling goed kunnen rennen, daar is hij immers op gebouwd. Zoals iedere terrier moet ook de Ierse Terrier getrimd of geplukt worden om het overtollige haar te verwijderen. Door het oude haar er voorzichtig uit te trekken, kan de nieuwe vacht weer groeien.
Australische Terriër.
We hebben per jaar 1 hooguit 2 nestjes. Als Australische terriër fokker zijn wij al zeer geruime tijd lid van en fokken conform de Schotse Terriër Club, de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de Klub für Terrier in Duitsland.
Home Highflyers Terriër Kennel.
De Cairn Terrier NCTC.
Samen op pad. Een Cairn Terrier kunt u overal mee naar toe nemen, mits u hem van het begin af aan op een juiste wijze heeft opgevoed. Meenemen in de trein, bus of tram gaat door zijn formaat heel gemakkelijk.

Contacteer ons