Zoeken naar västgötaspets

van het Klein Profijt Västgötaspets.
Ze zijn intelligent en actief en willen op de hoogte blijven van alles wat er om hen heen gebeurd. Het karakter is zacht van aard. De Västgötaspets moet net als elke hond, duidelijk en consequent worden opgevoed, maar wel met liefde en rust.
Västgötaspets Kennel v. Dalahäst.
Wij zijn Peter en Betty Petrus en wonen aan de rand van Laren N-H en hebben sinds 1993 honden. Na een Sealyham Terrier toen onze kinderen klein waren en 3 Australian Cattle Dogs, hebben we sinds 2014 2 Västgötaspets teefjes.

Ook als u op zoek bent naar een oudere herplaatsingshond of wilt u een Västgötaspets importeren of over laten schrijven dan kan de Västgötaspets Vereniging Nederland VVN u eveneens aan informatie helpen. Overweegt u om een Västgötaspets aan te schaffen dan is de VVN, als enige erkende rasvereniging in Nederland, het startpunt van uw zoektocht.
ästgötaspets.
De Västgötaspets blijkt in de praktijk een prima gezinshond te zijn. Socialisatie en opvoeding. De Västgötaspets is een echte werkhond. Dit verlangt van zowel de fokker als van de eigenaar dat de jonge Västgötaspets goed gesocialiseerd wordt. Besteed hierbij aandacht aan de omgang met kinderen, vreemde mensen en andere honden.
Västgötaspets valpar till salu Köpahund.se.
Specialklubben för Västgötaspets. Bli medlem direkt. Rasspecifik Avelsstrategi RAS. Att tänka på västgötaspets. Om du funderar på att skaffa en västgötaspets, tänk på att. Rasen är alert, energisk och självständig. Den behöver social träning och ingå som medlem i familjen.
Having fun! Västgötaspets Swedish Vallhund YouTube.
OklahomaVallhunds 12853, views. Västgötaspets Utah 0 tot 6 maanden oud 2010 Duration: 333. Liannevo 4293, views. Västgötaspets Duration: 123. Rikard E 914 views. Västgötaspets Zeke Duration: 258. Bo Näsström 1011, views. Västgötaspets: Lenie, Katie and her puppy's' 21022010 Duration: 310.
Vereniging Vrienden van de Västgötaspets. Vereniging Vrienden van de Västgötaspets. Vereniging Vrienden van de Västgötaspets.
Een goede fokker vinden. Tijdelijke Västgötaspets opvang. Een Västgötaspets herplaatsen. Vereniging Vrienden van de Västgötaspets. Onze vereniging is ontstaan uit onze liefde voor de Västgötaspets, de Zweedse herder. Word lid en kom in contact met mede-eigenaren en liefhebbers, fokkers, en geïnteresseerden.
Västgötaspets.
Houdt van het gezinsleven en is geduldig in de omgang met kinderen. De rasvereniging; Scandia, Vereniging van Liefhebbers en Fokkers van Scandinavische Spitshonden zijn bezig met de gezondheid van de Västgötaspets. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
De västgötaspets Noriniikes västgötaspetsen.
Dankzij de Zweedse heren Zettersten en Von Rosen is het ras teruggefokt uit een klein aantal honden. In 1943 werd de rasstandaard goedgekeurd en is het ras ingeschreven bij de Zweedse Kennelclub. In 1953 kreeg het ras vervolgens zijn huidige naam, västgötaspets.
Kennel Van De Kloostertuin Welkom.
Ik wil me even voorstellen: mijn naam is Janet van Iperen-Hoevens en ik ben sinds 2003 woonachtig in Frankrijk. Ik volg de Västgötaspets vanaf 1984 en ben actief betrokken geweest bij de oprichting van de Västgötaspets Vereniging Nederland VVN en heb de eer gehad de vereniging te mogen voorzitten vanaf oprichting tot aan mijn verhuizing.

Contacteer ons