Resultaten voor catalaanse herder

Catalaanse herder Hondencentrum.
Catalaanse herder 23445x bekeken. maak een widget Raskenmerken Catalaanse herder. Foto s Catalaanse herder. Land van oorsprong: Spanje. Algemeen voorkomen: De Gos d'Atura' Català Catalaanse herder is oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse Pyreneeën en verspreidde zich later over de gehele regio Catalonië.
Hondenrassen: Catalaanse Herdershond Dier en Natuur: Huisdieren.
Ook lijkt hij misschien wat op de Nederlandse Schapendoes, maar daar is hij niet mee verwant. Er zijn ook uiterlijke overeenkomsten met de Pyreneese Herder De hond komt uit het gebied Catalonië en daar wordt hij gebruikt als herdershond om schapen, geiten en koeien te hoeden en als waakhond. In 1929 werd er voor de Catalaanse Herdershond een rasstandaard opgesteld.
Gos dAtura Català Catalaanse herder.
Gos dAtura Català Catalaanse herder. Land van herkomst Spanje. Oorspronkelijke taak Herdershond en waakhond. De Gos dAtura Català is een gespierde hond met een rechthoekige lichaamsbouw. De staart is laag aangezet, wordt hangend gedragen en reikt verder dan de spronggewrichten.
Adoptie ouders voor de Catalaanse Herder Trufa.
Dit onderdeel van Oelly's' farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de Fluister" en luister" methode. Home Gezocht Adoptie ouders voor de Catalaanse Herder Trufa. Adoptie ouders voor de Catalaanse Herder Trufa.
Gos d'Atura' of Catalaanse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De Gos d'Atura' of Catalaanse herder is van oorsprong een hond voor het vee hoeden van vee maar is ook een erg goede waakhond. De lichaamsbouw van de Gos d'Atura' of Catalaanse herder is erg krachtig, het zijn erg sterke honden en ze kunnen lang bewegen.
Karakter, Gedrag algemeen Catalaanse Herder.
Gossenboekje over de Catalaanse Herder de Gos d'Atura' Català. Vlekken op de tong. Een gos op de kop, de kroeliepoelie. Vachtverzorging in woord en beeld. hubertusklauwen en keuring. Het gewicht van de gos. De grote boodschap. De Gos, een moeilijke eter?
Catalaanse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
Hoe doe ik dat bij katten? Wormen, vlooien teken. Wormen, vlooien teken. Kleine dieren webshop. Home Honden Honden rassen Catalaanse Herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch.
Royal Canin Gos d'Atura' Catal Producten.
Men denkt, dat hij van vroegere Pyreneese Herdershonden afstamt. Tijdens de Spaanse burgeroorlog werd hij gebruikt om berichten over te brengen. Gos d'Atura' Català werd eveneens als waakhond gebruikt. Ras afkomst: Spanje. Andere rasnaam: Catalaanse Herdershond. Uiterlijke kenmerken van de Gos d'Atura' Catal.
Gos d'atura' catala Catalaanse herdershond De Nieuwe Hond.
Bij de Catalaanse herdershond verhaart vaak de voorhand als eerst gevolgd door de achterhand. Schapenhoeders en veedrijvers. Vorig artikel Border Collie. Volgend artikel Laekense Herdershond. GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR. Perro de Agua Espanol. Welsh Springer Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Volg ons op Facebook. Maak uw keuze. Rasgroep 1: Schapenhoeders en veedrijvers. Rasgroep 2: Pinschers en Schnauzers, Molosser, Dogtype en Zwitserse Sennenhonden. Rasgroep 3: Terriers. Rasgroep 4: Teckel of Dashond. Rasgroep 5: Spitsen en honden van het oerhondtype. Rasgroep 6: Drijvende honden, zweethonden en aanverwante rassen. Rasgroep 7: Staande honden. Rasgroep 8: Retrievers, opstotende honden en waterhonden. Rasgroep 9: Gezelschaps en dwerghonden. nog niet erkend: honden in deze groep zijn nog niet erkend door de FCI. Follow us on Instagram @denieuwehond. SELECTIE VAN DE REDACTIE. Hond eet poep en hoe afleren. Vragen dierenasielen woekerprijzen. Mechelse herder Bor van de dood gered.
Catalaanse herder herdershonden.nl.
De Catalaanse herder, soms ook Gos dAtura Catalaans voor herdershond genoemd, is een middengrote herder afkomstige uit de Spaanse autonome regio Catalonië. Catalaanse herders zijn sociale, intelligente herdershonden die geschikt zijn als waakhond, maar ook als gezinshond. Aard Catalaanse herder.

Contacteer ons