Meer resultaten voor cocker spaniel

Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Klik op de afbeelding. Meer op Hondenplaza over: Cocker Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Cocker Spaniel. Er zijn video's: Video's' Cocker Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Cocker Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Cocker Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Cocker Spaniel.
Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Cocker Spaniel. De Cocker Spaniel is een mooie en intelligente hond en daardoor is het een geweldig huisdier. Dit ras moet goed gesocialiseerd worden als pup om gedragsproblemen zoals verlegenheid te voorkomen. Dit kan namelijk leiden tot agressie en onderdanig urineren. Cocker Spaniels zijn intelligente en zeer trouwe honden.
Engelse Cocker Spaniel.
Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen; Cocker Spaniel Club, Engelse Cocker Spaniel club Nederland, Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
Zoals bij veel rassen die in de mode raken, kwam ook de Cocker Spaniel in de problemen. Aan zijn populariteit kwam een vrij abrupt einde toen een aantal eenkleurige Cockers onvoorspelbaar agressief gedrag ging vertonen, iets wat bekend kwam te staan als Rode Cocker Syndroom.
licg.nl Engelse Cocker Spaniël.
In Amerika is uit de Engelse Cocker Spaniël de Amerikaanse Cocker Spaniël ontstaan die vooral op uiterlijk werd gefokt en een langere, dikke vacht, een anders gevormde kop en een zachter karakter heeft. Download de huisdierenbijsluiter Engelse Cocker Spaniël Wellicht ook interessant voor u.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Engelse Cocker Spaniel. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info: www.spanielclub.nl.
Engelse Cocker Spaniel.
Historie en gebruiksdoel. De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie. Het verschilt echter wel per nest en per exemplaar.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Engelse Cocker Spaniel.
Eukanuba Breed Cocker Spaniel hondenvoer van Eukanuba bij zooplus.
terug naar overzicht. Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer. Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer. Eukanuba Breed Cocker Spaniel hondenvoer, speciaal voor de voedingsbehoeften van volwassen Cocker Spaniels, aangepast caloriegehalte, gezonde huid en glanzende vacht meer informatie. Eukanuba Breed Cocker Spaniel Hondenvoer 5 3.

Contacteer ons