Resultaten voor engelse cocker spaniel pups met stamboom

Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Div Kleuren. YouTube.
Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Div Kleuren. Unsubscribe from H.a Toren? Subscribe Subscribed Unsubscribe. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content.

Waar cockers een heerlijk bestaan hebben! Een kleine huiselijke kennel voor engelse cocker spaniels, rood, zwart en black en tan. Af en toe wordt er in huiselijke kring een nestje geboren. De pups worden in de woonkamer geboren en groeien daar ook op. Aan het socialiseren wordt veel aandacht besteed zodat de pup later bij de nieuwe eigenaar al aan een heleboel situaties gewend is en stevig in het leven staat. Uiteraard hebben de pups een stamboom en paspoort. Al mijn cockers zijn getest volgens de regels gesteld door de Nederlandse Spaniel Club.
Advertenties Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Aanbieder: mirana miranangelas Hoorn. Heel Mooi, Gezond En Lief Chi Pupje. Ras: Chihuahua Langharig. Geplaatst op: 10-11-2017. Aanbieder: Lianne Teresea Amsterdam. Bruine Labradoodle Al Staat Ter Dekking. Geplaatst op: 10-11-2017. Aanbieder: Nicolette Heetebrij Veenendaal. Prachtige Bordeauxdog Pups Teef Met Stamboom.
Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. chocolate Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Foar elk wat wils. Engelse Cocker Spaniel Pups met Stamboom Diverse Kleuren. Weloverwogen combinatie waarbij veredeling van karakters en gezondheid centraal staan. Op 14-december jl is onze engelse cocker family home's' miss montreal bevallen van vijf authentieke engelse cocker pups.
Aanschaf.
Maar we kunnen niet in uw portemonnee kijken. De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan. En aangezien zij in Nederland fokken, moeten zij ook aan allerlei bijkomende regels voldoen inzake dierenwelzijn. De Nederlandse Spaniel Club beveelt pupkopers aan om een pup te kopen uitgaande van de bovengenoemde peilers. Laat u niet verleiden tot de aanschaf van een reu als de keuze op een teef is gevallen. Controleer de papieren en de dieren. Is de moederhond aanwezig? Hoe ziet zij eruit? U kunt de stamboom en de uitslagen van de testen opvragen ter inzage.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is, een in 1879 geboren reu, stammen de Amerikaantjes van Obo II, die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend, maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? Stevig en compact lichaam met een sterke, licht aflopende ruglijn.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel fokker. Hondenfokker Meer info. Workumertrekweg 18 8701 WB Bolsward. Kleine huiselijke kennel van Bonte Engelse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info. Bloemersstraat 82 6952 BC Dieren. Engelse Cocker Spaniels en uitlaatservice voor Dieren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Velp en Rozendaal.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council. De ouders zijn prcd PRA en FN vrij en DNA getest hiervoor en onderzocht en vrij van Cataract, PRA, MPP en Distischiasis. G eröntgend en HD vrij bevonden. Ook zijn onze Engelse Cocker Spaniels in het bezit van een DNA-profiel. Om te voorkomen dat er pupkes geboren worden met erfelijke oogafwijkingen en er nog geen DNA-test beschikbaar is voor Cataract worden de ouderdieren elk jaar gecontroleerd op Cataract, PRA, MPP en Distischiasis.
Humbratim. Knoppenbalk. Nestjes.
altijd naar om de pups zo goed mogelijk te socialiseren, zodat ze met 8 weken vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe leventje beginnen. De pups worden in totaal 4x ontwormd, met 6 weken worden ze gent en nagekeken door de dierenarts.
Van de Li-ju-re hoeve Engelse Cocker Spaniel Puppies.
onze honden puppies fotoalbum links contact. De pupjes van ons zijn allemaal 2 x nagekeken door een dierenarts, ze zijn gent, 4 x ontwormd, goed gesocialiseerd, gechipt door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, ze hebben een stamboom van de Raad van Beheer, ze hebben een DNA afname gehad van de Raad van Beheer en een internationaal dierenpaspoort voordat ze naar de nieuwe baasjes gaan. Verder zijn ze met de auto meegeweest, met andere dieren hebben ze kennisgemaakt en zijn gewend aan harde geluiden.

Contacteer ons