Meer resultaten voor engelse cocker spaniel pups

Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
licg.nl Engelse Cocker Spaniël.
Let goed op als u een Engelse Cocker Spaniël pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden, zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Deze stellen het testen van de ouderdieren op een aantal erfelijke afwijkingen verplicht.
Aanschaf.
Maar we kunnen niet in uw portemonnee kijken. De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan.
Home.
De vereniging stelt zich ten doel het in stand houden van deze rassen, het bevorderen en nemen van maatregelen om deze beide rassen te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Bovendien spant de vereniging zich in om contacten tussen fokkers en liefhebbers van de Engelse Cocker en Sussex spaniel te bevorderen.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
1.024 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter.
Pups.
Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker. Het karakter van de Engelse Cocker. De gezondheid van de Engelse Cocker. Sport en Spel. Dekreuen, pups en herplaatsers. HR en statuten. Fokken binnen de CSC. Gezondheid binnen de CSC. Stel Den Uyl een vraag.
Pups Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Leden van de ECSCN zijn verplicht hun pups met een koopcontract te verkopen. Lees op deze pagina wat er zoal in een koopcontract hoort te staan. De ECSCN heeft een voorbeeld koopcontact ter inzage en kan door onze leden worden gebruikt. De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Alle pups van Yentl en Amara hebben inmiddels een warm mandje gevonden. 2 Pups zoeken nog een warm mandje. Een rood reutje uit het nest van Yentl en een zwart reutje uit het nest van Amara zijn nog op zoek naar een warm mandje bij lieve baasjes.
Madajas. Madaja's' Kennel voor bonte Engelse Cocker Spaniels. Home page. Engelse Cocker Spaniels.
Lid van: Vereniging voor de Liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel: VLECS. Cocker Spaniel Club: CSC. In bezit van KK1 diploma. Maar bovenal gezondheid en karakter komen bij ons op de eerste plaats, wilt u hier meer over weten of lezen, klik hier!
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.

Contacteer ons