Resultaten voor weimaraner

Weimaraner, korthaar.
Kleine witte aftekeningen op borst en voorvoeten toegestaan. Soms over het midden van de rug een meer of minder brede aalstreep. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm. Het gewicht varieert van 25 tot 40 kilo.
Historie.
In elk geval wordt de Weimaraner beschouwd als het oudste zuiver gefokte Duitse staande jachthondenras. Een korthaar Weimaraner is gn Duitse Staande Korthaar met een andere kleur, evenmin als de langhaar Weimaraner een grijze Duitse Staande Langhaar is! De Fransen beweren, dat Frankrijk de bakermat van de Weimaraners is en wijzen daarbij op oude wandtapijten en schilderijen o.a.
Weimaraner, langhaar.
De langhaarvariëteit is recessief tegenover de korthaar, zodat in een nest van twee kortharige Weimaraners langharige puppies kunnen voorkomen, of kortharige met hier en daar wat lange haren. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm.
Weimarse staande hond Wikipedia.
De Weimarse staande hond heeft een schofthoogte van 59 tot 70 cm, de teven zijn kleiner, de schofthoogte hiervan varieert tussen 57 en 65 centimeter. De weimaraner kan een kortharige of een langharige vacht hebben, maar alleen in de kleuren zilver, reebruin of muisgrijs.
Weimarse staande hond/Weimaraner.
De Weimaraner heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: de Weimaraner is geen geschikte hond voor democraten of polderaars die graag overleg plegen met hun hond. Het vereist behoorlijk wat mentale daadkracht om een Weimaraner de baas te kunnen.
Weimaraner Langhaar Royal Canin.
In het begin van de twintigste eeuw verscheen er naast de populaire Kortharige Weimaraner een langharige variëteit die niet erg veel voorkomt. De Weimaraner, die meer dan honderd jaar als een zuiver ras werd gefokt, is de oudste van de Duitse pointers.
animado perro weimaraner Over Ons.
Honden zitten in ons bloed, we zijn er elke dag mee bezig. Weimaraner en Bracco Italiano's' zijn onze grote passie, onze eerste Weimaraner is Esrha Fantas Magorical. Met haar hebben we ons eerste nest gelegd waaruit we een Teefje hebben aangehouden.
Weimaraner Dog Breed Information, Pictures, Characteristics Facts Dogtime.
Atlanta Weimaraner Club Rescue. Great Lakes Weimaraner Rescue. Heartland Weimaraner Rescue. Mile High Weimaraner Club. New York State Weimaraner Rescue. Tri State Weimaraner Rescue. Weimaraner Club of Albuquerque. Weimaraner Rescue in Northern California. Weimaraner Rescue of the South. Weimaraner Rescue of Texa s.
Weimaraner Pedigree.
Regelmatig baden, oren schoonmaken, teennagels knippen en tandverzorging zijn ook nodig. De keus voor een Weimaraner moet zorgvuldig gemaakt worden, want ze hebben een actief iemand nodig die bereid is de beweging, liefde en aandacht die de hond vraagt te geven.
Rasomschrijving Weimaraners Weimaranerkennel van de Pauwenkamp.
Niet alleen daarom maar ook gezien het feit dat een Weimaraner tot op veel hogere leeftijd actiever is dan de pointer, roofwildscherpte en een waak en verdedigingsdrang heeft, zou de pointer niet in de Weimaraner gekruist zijn. Een andere theorie beweert dat de Weimaraner oorspronkelijk in Frankrijk is ontwikkeld aan het hof van Louis IX.

Contacteer ons